[]

ufak bir odaya ses yalıtımı yapmak

apartmandayım doyasıya müzik dinlemek istiyorum ne kadara mal olur bu bana? değer mi yani? oda da cidden ufak fındık kadar bişey.




 
her genç gibi odama ses yalıtımı yapıp bangır bangır müzik dinliycem havasındasın. gerçek bir yalıtım için duvarların içlerinden başlayarak duvarın boyası ve dış kaplamasına kadar binbir olayı var +kapı ve pencereler. yapacağın yumurta kabı yalıtım da öyle süper bi yalıtım olmayacak. boşver o sebeple kısık dinle :/


  • madyb  (20.08.10 20:36:23) 
guzel bir ses sistemin varsa yalitim cidden insaat isidir (oda icine oda insa edilir). maliyetli olur oldukca.


  • kurukafa  (20.08.10 20:37:04 ~ 20:37:32) 
astarından pahalıya gelir. 10m2 bir oda bile olsa, ses yalıtımı en az 800-1.000 lira arası harcama ister. onun yerine 400-500 lira bayılıp üst model bir kablosuz kulaklık alsanız daha fazla randıman alırsınız.


  • insanimsi  (20.08.10 20:41:28) 
(git: 22962)


  • late viper  (20.08.10 20:51:56) 
(git: 168962)


  • cagdassalur  (20.08.10 23:08:06 ~ 23:08:28) 
illa yapmak istersen:
boya kazınacak. sonra burası istegine kalmıs, ister 1 cm kalınlık, ister 5 cm. cam yunu kaplayacaksın. sakın stropor deneme. sonuc kotu.
sonra bir panel ve duvar kagıdı mesela.
işin kotu tarafı, bunu tam yapmak istersen her yere yapman lazım. tavan tabana da, ama yapmasan da olur yani, yapsan senin icin daha iyi olur, ama yapmasan da olur.
ama yapsan daha iyi olur.
  • hubble  (20.08.10 23:29:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.