Merhaba guzel insanlarGelecek ay bir is gorusmesi daha dogrusu anlasmasi icin amerikadan yonetici gelecek. Yemege goturmem gerekir. Istanbul avrupa yakasinda iyi bir yemek yiyebilecegimiz yer neresi olabilir? Resmi bir gorusme ve karsimdaki de bay olacaktir. Tekliflere acigim :)
Merhaba guzel insanlar Gelecek ay bir is gorusmesi daha dogrusu anlasmasi icin amerikadan yonetici gelecek. Yemege goturmem gerekir. Istanbul avrupa yakasinda iyi bir yemek yiyebilecegimiz yer neresi olabilir? Resmi bir gorusme ve karsimdaki de bay olacaktir. Tekliflere acigim :)
öğle yemeği ve akşam yemeği farkeder. öğle için istiridye balıkçısı az kişinin bildiği süper yerlerdendir. rezervasyon gerekebilir. akşam için dahill istanbul boğaz manzaralı ya da oryantalist bir şey tercih ederseniz hamdi et lokantası haliç manzaralı. akşam için önerdiklerimle vale parking var. istridye de otopark filan yok. taksiyle gitmek gerekir.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.