[]

yerli korku filmi?

neler var? hiçbirini izlemedim.




 
(bkz: gen)
(bkz: dabbe)
(bkz: okul)
  • blackdog  (20.08.10 01:46:40) 
şeytan'ın türk yapımı var ama adını hatırlayamadım dostum.


  • 0dy  (20.08.10 02:06:19) 
gen ve musallat tavsiyemdir.


  • green eyed penguin  (20.08.10 02:15:01) 
şeytan'ın türk yapımının adı şeytan
www.imdb.com

  • ronaldo17  (20.08.10 02:17:10) 
Yerli korku-gerilim filmleri arasında 2000 yılından sonra çıkan bütün filmlerden uzak durmanı öneririm.. Benim için Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi iki korku-gerilim filmi şunlardır.. Bu filmleri bir yerlerden bulup seyretmeni mutlaka öneririm..

Yönetmenliğini Nevzat Pesen'in yaptığı 1963 yapımı Kötü Tohum (birçok araştırmaya göre gelmiş geçmiş en iyi Türk gerilim filmidir) Küçük bir kız çocuğunun arkadaşını bir madalyon yüzünden kıskançlık krizine girerek gölde boğmasıyla gelişen olayları anlatan film üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen ilk günkü gibi gerilimi yaşatıyor..

www.sinematurk.com

Bir diğeri ise yönetmenliğini Yılmaz Duru'nun yaptığı 1986 yapımı Kuşatma .. Küçük bir çocuğun cinayeti görmesi üzerine onun peşine düşen katille arasındaki kovalamacayı anlatan sıkı bir gerilim filmidir..

www.sinematurk.com
  • Tamerking  (20.08.10 06:00:39) 
Musallat diyorum zaten ötesi yok bana göre(korku ve gerilim filmlerinden etkilenmeyen biriyim musallattan sonra aylarca kenime gelemedim diyebilirim yazarken bile kötü oldum)


  • anastra  (20.08.10 06:44:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.