[]

modem soruları...

1- airties rt-211 gibi sözlükçüklerin kullanıp memnun kaldıkları öve öve bitiremedikleri başka bir modem var mı?

2- bu modemlerin ethernet girişleri hep böyle gevşek mi oluyor, mesela kablonun mandalına basmadan çekmeye çalışınca yerinden çıkmasa da bağlantı yerinden kayıyor benimki, bütün modemlerde böyle mi yoksa benimkisi bir mühendislik harikası mı?


 
1-zyxel P-660HW kullandım uzun süre, bana mısın demedi. hiçbir sorununu görmedim. kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu?

2-bende öyle bir durum yok.
  • cro magnon  (19.08.10 13:51:04) 
airties iyidir, farklı bir modem arayaşınızın sebebi nedir? bunu söylerseniz daha doyurucu cevap almanız muhtemel.

sizdeki kabloda da sorun olabilir modemde ki portta da. o hafif kayma bağlantınızı etkilemiyorsa çok kafanıza takmayın. benim evdeki bazı bağlantı noktalarımda o durum var ama sorun genelde kablodan kaynaklanıyor.
  • kisa  (19.08.10 13:51:26) 
airties almayı düşünüyorum da belki yeni modelleri filan çıkmıştır diye ondan sordum, kablosuz alacağım ama ethernet girişi de olacak.

şöyle ki o kaymadan dolayı kablonun modemle bağlantısı kesiliyor.
  • ocanal  (19.08.10 13:54:54) 
2. kablodan kabloya da fark ediyor o. farklı bir kabloda sorun çıkmayabilir.


  • sanal uyku  (19.08.10 16:16:13 ~ 16:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.