[]

adam gibi seyahat acentası arıyorum

Harbiye'de kapı kapı gezmekten, her girdiğim yerde derdimi anlatıp "bir iki gün içinde acentamızla konuşup size teklif vereceğiz" deyip de geri dönmeyen ve sürekli zaman kaybetmeme yol açan müşteri temsilcilerinden gına geldi. parasıyla değil mi anlamadım ki? neden ciddiye alınmadığımı da çözebilmiş değilim henüz.

ne istediğim basit aslında
bali'ye gideceğiz. martta gidip 1 hafta kalıp döneceğiz. balayı programı olacak. yani bed+breakfast değil de biraz özellikli (ama çok geçirmeyen) bir paket olacak. özetle bu.

sözlükte bir seyahat acentasında çalışıp bu işi yapan veya birine cidden kefil olacak derecede tanıyan eden bir arkadaş varsa tanışmak görüşmek teklif almak isterim.

sözlükten olabilir veya nickimin sonuna tetenetnoktanetnoktatr ekleyerek mail atabilirsiniz.

 
biz balayında (2005 yılı nisan ayı) maldivler meeru island'a, biggtravel'la gitmiş ve çok memnun kalmıştık, seyahat programını ist. dışında olduğumuzdan mail ve tlf aracılığıyla yapmamıza rağmen, Yaşar Bey bize çok ilgili davranmıştı, diğer acentalarla da iletişim kurmaya çalıştığımızdan farkın çok büyük olduğunu söyleyebilirim, sitelerinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz, ilgili kişi; Yaşar Saral. sormak istediğiniz ekstra sorular varsa daha sonra mail adresinize gönderebilirim.


  • libera  (28.11.07 18:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.