[]

TTnet Kota + Kablonet (caps'li)

Yıllardır ttnet 1 mb sınırlı (4GB) kullanmaktayım .Ama gel gör ki, son 5 aydır kota miktarı çıldırmış durumda. 6gb dan aşağı inmiyor ve devamlı 54 TL para ödüyorum. Açıkçası hem kıllandım, hem de gıcık kaptım. 8 mbit tarifelerine hiç bulaşmadım. Yani eskiden de Facebook'a giriyordum, msn çalışıyordu, youtube'ta falan bokunu çıkarmadan video izliyordum.

Şimdi ttnet'i kapattırıp kablo nete falan geçsem mi diyorum. Zaten kablo tv kullanıyorum. Güzel kampanyaları da var. Şuan 1mbit sınırsız, bağlantı ücreti yok, modem bedava, 29 TL'cik... fakat ben her zaman şu 24 ay taahhüt muhabbetine gıcık kapmışımdır. Eğer böyle bir şey varsa, kesin birileri daha güzel bir kampanya yapacağı bilgisi önceden gelmiş oluyor ve şirketler müşterilerini kendilerine mecbur bıraktırıyor diye düşünüyorum.

Bunlara ek olarak ttnet ile ayın hangi günü ilişki kesilmeli. Parasını ödüyorum sonuna kadar kullanayım. örneğin; fatura kesim tarihi 30'udur. 29'unda kes kardeşim diyebilir misiniz.

Son olarak kablonet kullanıcıları youtube, googlemap vs. yasaklı sitelere girebiliyor mu? Girebiliyorsa nasıl giriyor? IP statik mi? DNS değiştirebiliyor muyum?

Not: Mersin'de oturuyorum, bilgisayarımda virüs falan yok.

 
bu aralar benzeri konular oldukça çok açıldı. aramaya inan diyorum.


  • 0dy  (18.08.10 22:45:52) 
Arama konusuna elbetteki inanıyorum. Hatta sorunun zaten büyük bir kısmının cevabı var.

Ama genel 3-4 sorunum vardı ve tek bir başlık altında toplayayım dedim...

-İnternet erişimi için servis seçimi
-Kota miktarı herkeste çıldırdı mı
-Yasaklı sitelere giriyormu
-Mersinde hizmet nasıl
  • janavarorion  (18.08.10 23:10:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.