(5)
Laptop'a hdmi girişi?
bi laptopum var ve laptopta sadece vga girişi var lcd tv bağladığımda görüntü ekrana sığmıyor ve kötü gösteriyor.benim sorum laptopuma hdmi girişi gibi birşey yaptırabilirmiyim bu işlerden anlayan biri lütfen cvp yazsın..
bi laptopum var ve laptopta sadece vga girişi var lcd tv bağladığımda görüntü ekrana sığmıyor ve kötü gösteriyor.benim sorum laptopuma hdmi girişi gibi birşey yaptırabilirmiyim bu işlerden anlayan biri lütfen cvp yazsın..
0
musonyagmurları (
18.08.10)
bilgisayar cozunurlugunu degistirmeyi denediniz mi vga ile bagladiktan sonra? veya tv den goruntu formatini degistirmeyi?
hdmi "çıkışı" yok aletinizin zira aletin ekran karti vs. hdmi cikis destekli degil. oyle oyarak giriş çıkış yapmakla olmaz kü?
siz ayar yapamamisiniz basta dedigim gibi.
0
görüntünün sığmaması kabloyla alakalı değil bence, çözünürdlüğü değiştirerek bunu halledebilirsiniz tabi ancak VGA iğrenç bir görüntü vericektir beklediğiniz yanında. HDMI çıkışı ise ekran kartı ile alakalı ve laptoplarda ekran kartları on-board olur çoğunlukla (ki sizinkinde hdmi çıkışı yoksa öyledir tahminimce) ve değiştirme imkanınız olmayabilir malesef.
0
cozunurlugu nasil degistireceginizi bilmeyerek ekleme yapiyim.
masaüstünüzde boslukta sag tus yapin. ozelliklere (properties) gelin. ordan ayarlar (settings) sekmesine gecip farkli cozunurlukler (resolution) deneyin. vga yi sevelim hdmi yoklugunda.
0
vga (d-sub, 15 pin) hiç de iğrenç bir görüntü vermeyecek. TVnin çözünürlüğü neyse (ya 1920x1080'dir, ya 1366x768) o çözünürlüğü ayarla, cillop gibi olur. notebook'undan bluray falan izlemiyosan (ki sanmıyorum o aletle) hdmi'a hiç gerek yok.
0
vga hiç de iğrenç görüntü vermiyor, uygun çözünürlüğü seçmen yeterli.
0