[]

hesap işletim ücreti ne ola ki?

şimdi güzide(!)bir bankamızda bir hesabım var. yaklaşık 10 aydır.
benim hesabımdan 34 lira hesap işletim ücreti kesmişler ilk 6 ay için. ve sadece bankakartını kullanıyorum o bankanın. başkada hiç bir şey yapmıyorum... hesapta vadeli falan değil. altın hesabı. öyle kenarda köşede yatıyor.
var mı böle bişiy ya?

normal mi?

haksızlık değil mi bu? senelik 70 lira kesilir mi bir hesaptan?

 
garanti di mi o banka?

bankayı arayın, güvenliğiniz için kaydediyoruz bıdı bıdısından sonra sizde bir kayıt sistemi açın "hah ben de sizin güvenliğiniz için burda kaydediyorum" diyin. sonra derdinizi anlatın, hesap kesim ücretinin yasal bişey olmadığını, hesabı kullanmadığınızı, vadesiz hesap olduğunu ve kapattırmak istediğinizi söyleyin.
eğer yanlışlık olmuş bi daha olmicak derse parayı geri yatırmasını söyleyin (ki işlem ücreti mereti sayesinde eksik yatıracak) yok hesaptan tamamen kurtulmak istiyorsanız zorlayın ve hesabınızı kapattırın. pisi pisi kapatırlar.
  • hia  (18.08.10 16:32:52) 
türkiyeye hoşgeldin..


  • erostrada  (18.08.10 16:33:19) 
@hia
aynen abi o banka!

hayır. başka bankalarda da yıllardır var hesabım. hiç olmadı böle bişi...
  • enkolaykullaniciadi  (18.08.10 16:35:34 ~ 16:36:01) 
Aynisi İş Bankalilar'in basinda da var. Benim de hesabim vadesiz, sadece bankamatik kartim var. bir gun bi baktim 18 tl gitmis. meger her ay 3 tl lik kesinti oluyormus, benim de 6 aydir hesabima para yatmayinca yattigi anda 18 TL'sini kesmisler!

Benden ogrenci belgesi istemislerdi, ogrenciden kesilmiyormus.
  • Ms._mystery  (18.08.10 17:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.