[]

football manager 2010 severler bi bakın

bi oyuncu almak istedim takıma şöyle bi uyarı verip transferi bi hafta erteletti.

do not currently have enough funds to complete the transfers of from betis.

abi yeterli fon yok ne demek yahu. ne yapacağım ben.

 
transfer bütçeniz yetersiz. board room'a gidip budget adjustment yapmanız lazım. üst tarafta takımınızın adına tıklayınca çıkıyor orada board room (ya da board'lu bişey). orda en aşşağıda görürsünüz zaten, sağa-sola kayan bi yer var. sola yaklaştırdıkça transfer, sağa yaklaştırdıkça da maaş bütçenizi arttırırsınız. eğer kaydırmanıza rağmen kayda değer bir artış olmuyorsa bütçede, yine aynı yerden make board request diyip, make extra transfer budget available diyiniz.


  • i was me but now he s gone  (18.08.10 13:05:09) 
transferin değeri 4.8 benim bütçem 14 nasıl yetersiz olur abi.


  • sayha  (18.08.10 13:08:50) 
toplam maaş miktarını aşmışsın.


  • ency  (18.08.10 13:37:37) 
adamın kontratosuyla ılgılı bu sorun..


  • nouma21  (18.08.10 13:42:03) 
bi yerden transfer bütçesini kısıp maaş bütçesini arttırabiliyordun settings'e bi göz at.


  • jonturk  (18.08.10 13:46:00) 
yuksek maaslı yaslı isine yaramayan adama varsa bedavaya sat diger takımlara.maas icin butceyi acmıs olursun biraz.
ya da adama daha cok signing fee daha dusuk maas oner kendi sınırların dahilinde kısa bir sozlesme onerirsen kabul eder.daha sonra sozlesme bitmeden arttırırsın.zaten kendi ister bir sure sonra ben daha cok maas istiyorum diye.signing feeler bonservis butcesinden dusuyor genelde.kısa vadeli, pratik ve biraz pahalı cozum olabilir takımdan kimseyi gondermek istemiyorsan.

  • escher  (18.08.10 14:06:43) 
ben genelde maas istegini karsılayamadığım ya da bir turlu gelmek istemeyen oyunculara yapıyordum bunu.hatta deli gibi sining on fee misal 8 mlyon dolar verip monthly contract yapıp (ekstrem durumlarda sonra da kulup artık adamı alınca elinden kacırmak istemedigi icin daha yuksek bir maasla tekrara contarct yapmıslıgım da var.save al tabii ki.monthly yaptıktan sonra adam sozlesme yenilemeyebilir yaırn sezon oynatırsın elinden kacar mazallah.


  • escher  (18.08.10 14:11:04) 
eğer real betis isen yönetim trasnfere ambargo koymuş olabilir transfer bütçen 20m dir ama 1m lik adamı dahi alamzsın senin sorunun bu sanırım zaten real betis mali krizde olan bir takım .


  • brazzers00  (18.08.10 14:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.