[]

last fm.

bu last fm tekrar ücretsiz mi oldu acabağı? şaşkınlıklardayım. kota felan mı doluyor yoksa gizlice. bilemedim. söyleseniz bi?




 
last.fm ücretsizdi hep zaten. radyosunu dinlemekten bahsediyorsan o hala ücretli. ama şöyle bişey var: (bkz: #19793741)
bunu yazdıktan sonra denemiştik de o programcığı kullanınca sitedeki sayaç düşmüyor görünse de 30 şarkı sonra hakkım bitmişti benim. ama hala sitedeki sayaca göre dinleme hakkım var. ama o da bitince tamamen biticek. ama mesela o entry'yi yazanda sorun olmamış o programla dinliyormuş limiti de bitmemiş. öyle bi bug gibi bişey var herhalde belki sana da denk gelmiştir. anlatabildim mi bilmiyorum karışık oldu biraz. özetle radyo dinlemek hala ücretli ama bi bug var gibi sanki bazı kişilere denk gelebilen. ve o küçük programdan dinliyorsan sitede kotan azalıyor görünmez ama gizlice azalıyor olabilir, evet.

  • tepedeki psychedelic adam  (17.08.10 15:05:47 ~ 15:12:27) 
anladım. benim de 30 şarkılık limitim vardı, dinlemiştim öyle, bitince de abonelik istediğinden bi daha dinleyememiştim radyosunu felan da. geçen gün bi baktım last fm'e artık ücretsiz yazıyor, lan niye bana olmuyor diye sorgularken, scrobbler'dan oluverdi bir anda. herkeste böyle mi diye merak ettim yani. last fm şaşırtıyor beni mütemadiyen.


  • lolita  (17.08.10 15:12:57) 
google chrome'la last fm free music player kullanınca sitedeki bütün arşivi dinlenebiliyor. ama mesela ben bu programı kullanmadığımda bedava olarak sunulmayan bütün şarkılar 30sn olarak çalıyor.


  • idntknwanythng  (17.08.10 19:59:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.