[]

Noodle House??

Arkadaşlar iş hayatına atılmak için fırsat kollayan bendeniz bu seferde noodle house fikriyle karşınızdayım.İzmir'de kafamda 1-2 yer var ama tam karar vermediğim bir konumda noodle house açmak istiyorum ne kadar gerekir nasıl olur bu işler bilmiyorum pek bana bi yol gösterirseniz ben o yoldan koşar adım ilerlerim.Öyle ultra lüks birşey değil daha genç işi bir noodle house prototipi var kafamda.Öncelikle merak ettiğim maliyetler yemek çubukları,eriştemizi koyup baseball izleme tribine giriceğimiz kutucuklar,soya sosu ve erişte bunların fiyatları ne olur bir türlü bulamadım netten.Daha aklıma geldikçe sorarım arkadaşlar bıkmadan usanmadan bana cevap verip mutlu sona ulaştıranlara 1 yıllık sınırsız noodle :)




 
kamil koç dergisinin geçen seneki bir sayısında, hem okuyup hem noodle house açan 3 kızın başarı hikayesi anlatılıyordu. kamil koç'un sitesinden eski dergilere ulaşabilirsen oku o röportajı ;)


  • black sabahat  (17.08.10 01:15:59) 
Sana bir şey diyeyim mi? İzmir'de tutmaz bu iş.
İzmir'in yeme-içme profili iyi değil. Daha doğrusu bizim kızlarımız, hanımlarımız becerikli oldukları için milletin dışarıda yemek yeme adeti yok.
:-)
  • apc  (17.08.10 06:32:48) 
müşteri profilini "genç işi" diye hedefleyerek yola çıkarsan izmir'de pek tutmaz. bir kere makarna ile beslenen öğrenci kesmi dışarıda yemek yeme hakkını noodle'dan yana kullanmaya yanaşmaz. artı izmir'de yeme içme olayı ucuza güzel alternatifleri olan bir şey.

cihangir tarafında var sadece noodle yapan bir mekan. orayı gez, gör. izmir'de semt olarak cihangir'in bir karşılığı yok tabi. o yüzden bornova'ya açsan öğrenci kesimi yoğunlukta. alsancak ya da bostanlı'da biraz daha çıtayı yükseltmeye çalış derim.
  • zakk  (17.08.10 10:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.