[]

diş teli yardım?

ben bugün tel takdırdım , biraz ani olduğu için önce kola içtim sonra bol karamelli metro yedim şu an ağzım yapış yapış acaba tele zarar gelmişmidir arkadaşlar öle şeyler yeme diyor dişi fırçalarsam geçermi yapış yapış karamel.




 
karameli bilmem de, koladaki asitin yapıştırıcı maddeye zararı olmuş olabilir gibi bi ihtimal geldi benim aklıma direk.


  • tungur eezi  (16.08.10 19:41:55) 
söylemiştirler zaten ama, yediğiniz her şeyden sonra ve günde en az 6 kez 5er dakika fırçalamanız gerekiyor dişlerinizi eğer tedavinin zamanında ve sorunsuz bitmesini istiyorsanız. kola kesinlikle yasak, karamelde sorun yok fırçalarsanız.


  • milesh  (16.08.10 20:00:31) 
diş telini taktırdığınız yeri arayıp srmanız en doğrusu.
emin değilim ancak her işte olduğu gibi bunda da bir kaç değişik malzeme vardır ve bu malzemelerin bu gibi konularda birbirlerine üstünlükelri vardır. dolayısı ile sizde kullanılan yapıştırıcının buna dayanımı fazla/az olabilir, başkasının tecrübesi sizi yanıltabilir.

  • kisa  (16.08.10 20:02:30) 
yapılmaması gereken iki şeyi yapmışsınız böyle şeylere dikkat edin. en kısa sürede tedavinin bitmesi için bu gibi şeyler önemlidir. biraz sabır biraz dikkat.


  • clones  (16.08.10 21:36:27) 
bence diş teli varken kola içilmemesi, karamel yenmemesi, sakız çiğnenmemesi şehir efsanesi. benim başıma hiçbir şey gelmemişti.


  • miss antartika  (16.08.10 21:44:21) 
3 yıl kullandım ben o telleri.sadece ilk 3-4 ay dikkat ettim asitli içeçek olayına.onun dışında her zaman nasıl içiyorsam öyle içtim.hiçbir şey olmadı.leke falan da kalmadı.kalsa bile teller çıkarken iyice bi temizliyorlar zaten dişleri.tertemiz oluyor.çok fazla abartmadan içince bir sorun olmuyor bence.ama yapışkanlı ve sert yiyeceklere dikkat edin derim.ben bisküvi(ikram) yerken kırmıştım tellerimi :)


  • logoss  (16.08.10 21:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.