[]

Klima Sorusu

300-500'e klimalar var ama böyle ömürlük bir klima istiyorum ben.
Ayrıca eşim alerjik astımlı. Filtresi kaliteli ve kullanışlı olmalı. TOSHİBA'nın Ras 10 Skv 10200 Btu/h modelli "DC inverter" kliması hoşuma gider gibi oldu. Hem elektrik tüketimi çok az. Hem filtreleri filan iyi gibi duruyor. Fiyatı da 1.600~ TL para istiyorlar.

Şimdi sorularıma geçiyorum:
1.Böyle kaliteli ama daha ekonomik klima var mıdır? Varsa hangisidir?
2. Bu klima işini kışa bıraksak daha mı hesaplı olur?Zaten şurda 1,5 ay bile kalmadı. Zaten randevuyu 15 günden önce vermezler. kaldı 1 ay...

Bir de Bosh ve Mitsubishi bu alerji olayında iyiler diye bir şey duydum ama hem alerji hem ekonomi hem performans konusunda üçünü bir arada bulabileceğimiz bir marka arıyorum.

Üç şeyi bir arada istiyorum evet.

 
2 - geçen yıl 1700 tl ye aldığımız mitsubishi klima şu an da 2500 tl, o yüzden beklersen maddi açıdan faydalı olabilir.

daha önce bosch klima kulllandım bana öylesi denk gelmiş olabilir ama çok problem çıkardı.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (16.08.10 14:35:11) 
Klima olarak üzerinde düşünülmesi gereken bir iki marka var zaten. Biride daikin, hem kalitesi hemde enerji tüketimi olarak şiddetle tavsiye edebilirim, ayrıca filitresi de adam gibi bakımı yapılırsa 3 yıl kullanılıyor sorunsuz. bakımdan kastım 2 haftada bir temizlemek, 6 ayda bir titanyum kısımları yıkamak ve yıldabir yetkili servis bakımı yaptırmak.


  • thefin  (16.08.10 15:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.