[]

gokceada da ogrencı olarak kalacak yerler nerelerdir?!!

gokceada da kalacak yurtlar mevcut degil.. apart otel ev veya pansıyonlarda kalmak gerekıyor sanırım.. bunun ıcın bılen bırılerının onerılerıne ıhtıyacım var ..
nerde sag salım kalınabılır? neresı ıyıdır? eve mı cıkılmalı ?
biliyosanız lutfen benımle paylasın..

tesekkurler

 
yeni bademli kalekoy civarlarında ailelerin işlettiği pek çok pansiyon vardır ve muhtemelen kışın müşterileri olmaz. onlarla konuşsan uzun süreli uygun fiyata oda verirler sanıyorum. cogunda odada ufak bi mutfak tezgahı minik bi buzdolabı falan da bulunur. işini goreceğini düşünüyorum.
o civarda eskiden adı gökçen mi gökşen mi olan bir pansiyon vardı. şimdi adı dolphin oldu galiba. orayı onerebilirim fakat boyle bi anlaşma yaparlar mı emin değilim. ama kabul edecek illa birileri bulunur.
okul nerde olacak bu arada? merkez civarında olduğunu dusunerek konusuyorum hani minibusle falan gidersin mantıgıyla.

bu arada ev kiralarının da çok yuksek olacagını zannetmiyorum.
  • wilhelm kempff  (16.08.10 09:30:00) 
ılgıne tesekkur ederım..
yalnız daha somut bılgılere ıhtıyacım var.. merkez mı dıye sormussun fakat gokceada da zaten tek bır myo var.. daha once hıc gıtmedım oraya.. pansıyonlara apartlara ınternetten baktım ama pek guven telkın etmedı.. bademlı koyu ucuz oldugu ıcın onerılıyor ama bılmıyorum.. ısınma sobayla gerceklestırılıyormus aynı zamanda?.. daha once orda bulundun yada okuduysan lutfen daha derın bır bılgılendırme yaparsan sevınırım.. yada bılenler varsa rıca ederım bılgılerınızı benımle paylasın..

tesekkurler..
  • gubuk  (17.08.10 00:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.