Giriş
(4)

nuhun kaptanlığında

agy
niye olduğunu bilmediğim bir mantık sahibiyim. nuh ile kaptan cook' u çarpıştırıyorum.tarihsel sonuçları kıyasladım.nuh, kaptan nuh olarak isimlendirmemiş. bu epey canımı sıkıyor.tam karşımda en az 20 pencere var beşinci katta bir arkadaşımda kalıyorum cam açık. bunların bir kısmı sahurluk. trase o
niye olduğunu bilmediğim bir mantık sahibiyim. nuh ile kaptan cook' u çarpıştırıyorum.
tarihsel sonuçları kıyasladım.

nuh, kaptan nuh olarak isimlendirmemiş.
bu epey canımı sıkıyor.

tam karşımda en az 20 pencere var beşinci katta bir arkadaşımda kalıyorum cam açık. bunların bir kısmı sahurluk.
trase olarak çatılar. bildiğin üçgen. gökyüzü geceyarısı 1 grisi.
ressamım.
mühendisim.
doktoram var.
pavyonlarda bayanların topuklarına şampanya doldurdum. fıçı efes şampanya.
hepsi yalan.
duyuru olarak liseyi bitirmedim bitirdim gibi göstermek için nasıl doğru bir yalan atalım duyuruları gördüm. götümle güldüm.
kaptan nuh, bunlardan istemiyor.
o (virgül) karıncaları zebraları ağrı dağının zirvelerini seviyor çekirgeler dişi ve erkek ırkının başlangıcı olarak sıçratılıyor gemisinde nuhun, kaptan ruhum.
kamarot.
ay konusunu dün konuştum.
uzmanlık alanım mars.
uzaya çıkmaya taktım.
asosyal filan da değilim.
plastik poşetlerin delinmeden bir flama gibi tepemizde zigzaglar çizerek salınabildiği sağlam duru siyah hışırhışır bayraklar olabildiğini iddia ederek marketing konuları kurcalıyorum.
işin en mühimi bu ben değilim.
petersham nasıl okunuyordu.

ve şarap bitmeden evvel fısıldayabilir.

bunu duyan var mı?
0
agy
(15.08.10)
pitı'sem
0
asbe
(15.08.10)
başbakanın uyarılarını dikkate almıyor musun sen?

"sulu ve kuru bir arada olmaz. olamaz"

www.sezyum.com
(25. saniyeden itibaren)
0
titiz
(15.08.10)
çay harareti alır.
0
serseri marti
(15.08.10)
bot musun sen? yoksa robot mu?
0
ozdek
(15.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.