[]

ramazanda ağız kokusu

ağız kokusu için bana, kulaktan dolma ezber bilgiler değil de sizin de kullandığınız etkili çözümler verin bana




 
İtalyanlardan feyz almak lazım: Yemeğin üzerine espresso. Olmadı türk kahvesi.


  • apc  (14.08.10 14:17:48) 
karanfil? sadsaf


  • gebere jackson  (14.08.10 14:22:06) 
yemekten sonra elma.


  • kakoy  (14.08.10 14:35:59) 
oruçlunun ağız kokusu pek çaresi yok.


  • synick  (14.08.10 14:51:22) 
öncelikle dişini fırçala.

ikinci olarak, sahurda yediklerine dikkat et. Ağız kokusu kaynağını mideden alır. Kızartma, et, soğanlı sarımsaklı şeyler yersen gündüz ağzının kokmasını engelleyemezsin. kahvaltılık malzemeler ve taş ekmeği (yani bildiğimiz krep) gibi kolay sindirilen akarı kokarı olmayan besinleri tercih et
  • makineci  (14.08.10 15:03:27) 
duzenli olarak disini fircaliyor muydun? Hala fircaliyor musun?
O oruclunun agiz kokusu degil, dis fircalamayan insanin agiz kokusudur. Ramazan yokken surekli bir seyler tuketildigi icin, agizdaki bakterilerin olusturdugu bu koku yiyecekler ile bastirilir. Ama ramazanda bir sey tuketilmeyince, kisi disini de fircalamadiginda o bakterilerin kokusu gun yuzune cikar ve insani "aclik da agiz kokusu veriyormus demek" yanilgisina dusurur.

  • SevmeBeni  (14.08.10 16:13:06) 
Dün televizyonda Ender Saraç iftar ve sahurda bol bol maydanoz yiyin dediydi amma..


  • bathoryy  (14.08.10 19:43:22) 
@ bathoryy
Ender Saraç Bey'e bir sorun bakalım ne iş yaparmış, uzmanlığı neymiş, bu zamana kadar nerelerde görev yapmış...
Reyhan Pastanesi'nde oturup yeşil çay içmeye, medyatik yaşamaya benzemez gastroenteroloji bilimi.
  • apc  (14.08.10 22:01:27) 
@apc : ben sadece programda duyduğumu söyledim duyuru sahibine belki yardımcı olur diye..Ben de kendisinden pek haz etmem zaten ama bu saldırı niye böyle hemen..


  • bathoryy  (14.08.10 22:12:14) 
@ bathoryy
Size saldırmak gibi bir niyetim yoktu. Bu yanlış anlaşılma için özür dilerim.

  • apc  (15.08.10 00:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.