[]

radyo televizyon ve sinema?

Ben bu bölümü okumak istiyorum ancak hedefim tv de spor spikerliği ya da spor ile ilgili bir konumda olmak istiyorum.Beni korkutan ise bu bölümde bir de sinema var , arkadaş ben spor spikeri olmak istiyorum elimi kamera verip bana yönetmennliği öğretmezler sanırım.Bu bölümü okuyanlar yardımcı olabilirlermi.




 
arkadaşım sakın ola bu bölüme girip kendine de bölüme de yazık etme. senin ihtiyacına cevap verecek hiçbir şey bulamazsın. spikerlik vb. kurslar var, onlara git, üniversiteyle uğraşma hiç.


  • su sebeple  (13.08.10 16:16:58) 
ya nasıl bir ülke burası arkadaş hangi bölümü okuyacağım ben mesela ersn düzen bu bölümü okuyup buralara gelmiş hiçmi ihtimal yok dil se eğitimini alıcaz gerekirse 3-4 dil öğrenicem spiker olmak en büyük hayaliim.


  • brazzers00  (13.08.10 16:20:10) 
bu bölümü oku ve spor servislerinde staj yap...
spor spikerliği eğitimini veren bir okul yok, ancak spikerlik için eğitimleri kendin özel kurslara giderek edinebilirsin ve büyük kanalların spor servislerinde yapacağın stajlarla(ve orada kalarak kendini ilerletebilirsin) meslek olarak bu işi edinebilirsin.
spor spikerliği için seçebileceğin en alakalı üniversite rtv sinemadır. arkadaşlardan bir hayli uzaktan atmışlar gibi duruyor. şu an spor servislerinde çalışan genç nüfusun(spiker adayları dahil) pek çoğu radyo-tv ve sinema veya radyo-televizyon okuyan kişiler.
sorularını net belirle ben buradan sana net yanıtlar iletirim kendimden ya da arkadaşlarıma sorarak :)
şöyle bir durum var spiker sadece spikerlik yapmıyor, çok yorucu ve zaman alan bir iş spor muhabirliği-spikerliği... dünya kupası yüzünden çok yakın arkadaşlarımdan birini kupadan 1 hafta önce ve kupa boyunca 2 haftalık süre boyunca göremedim mesela.
  • madyb  (13.08.10 16:30:13 ~ 16:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.