[]

PC toplamak için yer?

Toplama bi PC alacağım üç vakte kadar. Ama sözlükteki yorumlara bakınca al birini vur ötekine! Yok şunun servisi şöyle, yok bunun müşteri hizmetleri böyle, bir sürü vıdı vıdı.

Kadıköyde bu oem pc işlerinden hangi firma iyi anlar?


 
eksen bilgisayar kötü değil.


  • baldur  (13.08.10 14:31:28) 
golddan yapabilirsin, bonus karta kampanyaları oluyor sürekli.


  • efruz  (13.08.10 14:36:03) 
Kadıköy'de Yazıcıoğlu biçilmez kaftandır efenim, ben toplatmıştım vakt-i zamanında.


  • exla  (13.08.10 14:48:54) 
exa'nın yanından bile geçme. üç kuruş fazla ver eksen'e falan git.


  • coffee and cigarettes  (13.08.10 14:51:40) 
E Yazıcıoğlu dipsiz kuyu, orada neresi tavsiyedir?


  • jesterdvine  (13.08.10 14:52:04) 
www.inventus.com.tr


  • chavezding  (13.08.10 15:02:56) 
oxyd mecidiyekoy


  • .aylin.  (13.08.10 15:22:24) 
Gold'dan mümkün olduğunca uzak durup (çok sorun yaşadım) Eksen'e gitmenizi tavsiye ederim. Eksen'den çok alışveriş yaptım, bilgisayar da topladım, hiç sorun yaşamadım. Ha, monitörde sorun yaşamıştım seneler önce, onda da çok güzel ilgilenmişlerdi.


  • sourlemonade  (13.08.10 16:25:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.