[]

tatil yeri arıyorum

yaşasın yıllık izin

gitmeyi düşündüğümüz en güney kısım marmaris, daha aşağısı olmaz.

aradığım özellikler ise, hınca hınç dolu olmayan mümkünse sakin plajı olan bir tesis/tatilköyü. arabayla gideceğiz,ulaşım sorunumuz olmaz. havuzun kenarında yatarken görevliye "bebeğe mama yapıcaz, bi kaynamış su alabilir miyim" dediğimizde suratı asılmadan getirebilsin.
evet aradığımız yer böyle bir yer.
bölgede imkan varsa arabayla sağa sola gidip görülebilecek yerleri de gezmek istiyoruz (müze-tarihi eser vb)

tecrübe ettiğiniz yerler nerelerdir? (rixos demeyin tabi, biraz daha ucuz yerler arıyoruz :) )

 
marmaris turunç'ta turunç otel'i öneririm. sakin ve kaliteli bi ortam. arabayla ulaşımı mümkün. fakat çevresi çok tarihi değil.


  • the great pretender  (13.08.10 12:26:44) 
turunçdur, kabak koyudur, olimpos ıvır zıvır bunlar genç üniversitelilerin ucuza tatil yapıp özgür yaşıyorum oh yeaaah dediği yerler. genç işi yani. burda bebeğe mama filan zor işler.

marmaris,bodrum,çeşme, kuşadası yani güney egeden ziyade izmir-çanakkale arasını öneriririm size. kuzey ege, sessiz sakindir yerini denk getirirseniz.
misal cunda'da haliç park resort'u öneririm. ilk aklıma gelen. akşam çıkıp her yer gezebilirsiniz.
  • karrdanadamv2  (13.08.10 18:02:53) 
@tgp, hocam baktım ama pek iyi şeyler yazmamışlar orası ile ilgili
@karrdanadamv2 teşekkürler, cunda daha önce birkaç kez gittiğimiz bir yer ve son çare olarak açıkta kalmamak için saklıyoruz. tesis gayet güzel görünüyor, 130 karaya bakan oda 140 denize bakan oda kişi başı fiyatı verdiler ama şu var ki cunda ya gidersek başka bir yerde konaklamak zorundayız :) (geçen her dakika cunda daha mantıklı gelmeye başladı ya neyse)

  • kisa  (13.08.10 20:23:40) 
ya aslında haliç park, cunda'da değil tam olarak ayvalık-cunda arasında ve zaten cunda'da yıldızlı otel yapımı yasak, sit alanı olduğundan. belki de bu yüzden cunda girişine yapmışlar.

aylardan ramazan ve ağustosun sonu ve zaten ayvalık genelde yerli turistin tıka basa doldurmaya çalıştığı (son yıllarda) bir yer olduğundan, bu aralar sakindir bence oralar.

eğer fiyat uygun geldiyse, hiç affetmeyin bence. güney ege'de yerli turiste yapılan zulüm ve bilimum slav, ingiliz vs. vatandaşını işletmecilerin başlarının üzerinde gezdirmeleri beni kendi memleketimden soğuttu.

çocuğunuza mamayı ingilizce isterseniz, tipiniz de biraz avrupai ise kurtarabilirsiniz oralarda da bit tabi...

have a nice holiday...
  • karrdanadamv2  (14.08.10 16:29:56 ~ 16:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.