[]

yurt dışına gitmek!

merhaba,
ben bu sene ygs ye gireceğim evet "liseli detected" ancak sizden yardım istiyorum iyi bir okulda iletişim fakültesi ya da radyo televizyon okuyup (türkiye de ) sıfır olan yabancı dilimi yurt dışında geliştirmek istiyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olanınız var mı yani mesela amerikaya zırt diye yerleşme durumu fln orda dil okuluna gitmek istiyorum zormu mesela 1 sene kalmak istiyorum zormu olur şartlar nasıl bir hayat beni bekler tek gitmemi öneririminz yoksa mutlaka bir arkadaşlamı gideyim örneğin ben oraya yerleştim tabiki çalışmıyacam babam para yollayacak ben orda bir evde oturucam dil okuluna gideceğim tabi öyle bir şey varmı ingilizcesi sıfır olan bir türkün orda ingilzce öğrenme olasılığı nedir sıfır dediğim abarmayalım ama bunlara cevabınız nedir.



 
amerikayı bilmiyorum ama mesela kanada'ya böyle zart diye giden birini tanıyorum. sıfır ingilizce, baba parası, altı yedi ay gibi bir süre dil okulu, tek başına gitmek, orada bir host ailenin evinde kalmak...

tüm şartlar bire bir tutuyor. tabi amerika-kanada-ingiltere vizesi almak biraz kasış bi iş. kkatlanıcaksın...
  • raa  (13.08.10 02:55:26) 
merhaba, klavyede nokta, virgül gibi tuşlar da var harflerden bağımsız olarak. belki haberiniz yoktur diye bir belirteyim dedim.

sorunuza gelirsek. daha çok gençsin, önünde uzun bir yol var. okulunu bitirdiğinde karşına neler çıkacağını bilemezsin. ayrıca zaten üniversitelerin çoğunda ingilizce hazırlık sınıfı var. okulu bitirdiğinde herhalde günlük konuşmaları becerecek kadar ingilizce biliyor olursun. hazırlıkta ingilizceyi adam gibi öğren, kurslara servet harcama.

sonra da ister gezme ve çalışma amaçlı work and travel seyahati yaparsın, ister bir master programına başvurursun, eğer paran varsa da gider dil okulunda da okursun.

ingilizcesi sıfır olan türk orada ingilizce öğrenir herhalde, 1 sene kalıp da öğrenememek gibi bir durum olmaz.
  • i ve been mistreated  (13.08.10 04:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.