[]

gundeste-ferhan senoy

selamlar,

6-7 duyuru asagida adimin gectigi bir sey yazmis biri.

belirteyim dedim: son 3-4 senedir elimde gundeste'nin olmadigi hicbir an olmadi. ha ama ben kitabi degerine satarim. kitabin degerini asla tartismam ama karsimdakinin odeme kosullarina gore her zaman bir seyler ayarlayabilirim.

bu bir satis ilani degil. bu bir duyuru sadece. asagidaki sahis ve hatta onun arkadasi da cevap verirse sevinirim.


edit: o bende bulunmadigini iddia eden arkadas ortaya cikip benle bi konusursa ben ona parayi harcayacagini soyledigi yeni sezon oyunu icin 2 bileti davetiye olarak gondertirim. operim.

edit2: soru olarak actim cunku asil soru su: o arkadas kim? bana ulasabilir mi acaba?

 
hocam, ben de okudum onu ve soyle dusundum.
simdi o kitap bende olsa - isterdim gercekten - onu fotokopileyip bi saklardım, gerekirse tarardım isteyenlere verirdim. ha satar mıydım satmaz mıydım, ayrı ama o kadar sey okudum o ilandan sonra, cok merak ettim kitabı. ferhanın butun kitaplarını okumus birisi olarak dün kudurdum diyebilirim. yani mesela 25 lira vereyim gel sunu bi fotokopi cekelim beraber desem, evet diyen arkadas varsa sesleniyorum, ekimde instanbuldayım (su anda okuma amaclı almanyada), ister para, ister bi yemek, isterse(n) yeni sezonda bi oyun. maksat gonuller bir olsun.

not: hocam kitap sence kac para? mesaj atabilirsin, alıcıyım, okuyucuyum, fotokopiciyim, tarayıcıyım. madem bu kadar az bu kitap, orjinali olmasa da olur, onemli olan okumak.

not 2: ciddiyim.
  • hubble  (13.08.10 15:54:38 ~ 15:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.