[]

nedir benim problemim

şöyle kısaca anlatmaya çalışayım

yaşım 20, şuana kadar ciddi bir ilişkim hiç olmadı. çok fazla sosyal birisi olmasam da bir ortama girildiğinde karşı cinsle, kendi cinsimle hep muhabbetim tatlı geçer, sıkıcı bir insan değilim vs vs.

sorun şu, uzaktan gördüğüm, resimde gördüğüm, ya da benimle alakası yokken görüp beğendiğim, "ah keşke benimle beraber olsa, kız arkadaşım olsa" dediğim kişiler, (her ne kadar güzel olursa olsun, burada güzellik sınırını sizin hayal gücünüze bırakıyorum) benimle biraz ilgilensinler, biraz bana yüz versinler, onlardan direk soğuyorum. boşveriyorum, sallıyorum. olacağı varsa bile benim yüzümden olmuyor. sorunumun farkındayım gördüğünüz gibi ama yine de bir çözüm üretemiyorum. yani hep bu böyle, ve sanki hep böyle olacakmış gibi geliyor. bağlanma problemi değil sanki bu başka bir şey?

nedir benim problemim yahu?

 
bence sorun sende değil, soğuduğun tiplerde. ki iyi bişey bu seçicisin demekki. geçekten hoşuna giden biri çıktığında karşına soğumazsın.


  • entropik  (12.08.10 23:28:39) 
cozum: bir defaya mahsus bosverme ve uzerine git dene, gercek korkularini o zaman goreceksin. "bosveriyorum" olayi asil sorunu orten bir savunma mekanizmasi gibi biseydir muhtemelen. gercekten denediginde seni sikintiya sokan sey nedir o zaman gorursun.


  • kurukafa  (12.08.10 23:48:17) 
straight gigolo da değinmiş özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.


  • aacwarlock  (12.08.10 23:51:18) 
Peki hatun sana yüz vermediği zaman onunla ilgilenmeye devam ediyo musun? belki "zor kız" sevip sevmemenle ilgisi olabilir


  • mp3 çalarlı kız  (12.08.10 23:59:35) 
@ mp3 çalarlı kız : aynen, evet. kız yüz vermezse kesinlikle ilgim artarak devam ediyor..taa ki biraz yüz vermeye başlayıncaya kadar. o andan itibaren ilgim hızla azalıyor.

sorumda söylemeyi es geçtigim 2 şey var :

1. bu bahsi geçen şahıslardan soğumaya başladıgımda onların eksik taraflarını acayip şekilde kafaya takıyorum. mesela benim boyum uzunsa kızın ki kısaysa başta hiç umursamıyorum. biraz yüz vermeye başlayınca "boyu kısa olmaz ki" diyorum ya da ne bileyim bunun gibi şeyler. konuşması düzgün degilse ona takıyorum, kıyafetine takıyorum buluyorum yani her zaman.

2. ikincisi de yine benden kaynaklanan bir durum. beğendigim, hoşlandıgım kızla beraber olmamı hayal ediyorum. ı ıh olmuyor. çünkü çok yogun birisiyim yaşıma göre. hep çalışıyorum. çogunlukla bilgisayar önünde. kitap okuyorum falan. arkadaşlarımla takılıyorum. diyorum ki sonra kendi kendime : "ulan kızla cıkacaksın sonra kız üzülecek zaman ayıramadıgın için, hiç bulaşma bence. "

çok sıkıntılardayım gördügünüz gibi. bir de etrafımda herkesin bir partneri olunca durum daha da sıkıcı olmaya başladı.
  • Transa  (13.08.10 00:04:57) 
ego tatmini gibi geliyor bana.


  • quiet thunder  (13.08.10 08:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.