[]

Negatif ayrimcilik!

Kizlar bir mini etek giyerek ortamdaki butun erkeklerin dikkatini cekebiliyorken, biz neden badi salonlarinda sekilden sekile girip cekici bir vucuda ulasmak icin ugrasiyoruz? Nedir bu negatif ayrimcilik?




 
sen çekici bir görünüme sahip olmak için çalışmak zorundasın. kasın yapısı olayı bu ne yapalım. erkeğin toplumsal rolüne bağlı birşey.


  • cro magnon  (12.08.10 23:10:48) 
bu genelde erkeklerin abazalığından kaynaklanıyor. koca götlü suratına bakılmayacak kadar çirkin yada kimse alınmasın bakımsız diyelim bu şekilde bi kız mini etek giyince bile bakıyolar. yani orantılı olarak onlarında güzel bir vücut için yapmaları gereken şeyler var beslenmeye dikkat etmek belki spor yapmak bakımlı olmak yada kadınsal şeyler işte uğraşmak.. bunların hepsi birleşip senin badi salonundaki uğraşlarına eşitleniyolar.
edit: her erkekten bahsetmiyorum genellemedir bu alınmayınız.

  • disturbed  (12.08.10 23:11:42 ~ 23:12:30) 
Sen de giy mini etek kadın erkek herkesin ilgisini çekersin. Öte yandan bir hanım kızımızı gönder body salonuna gitsin çalışsın, döndüğünde çuval gibi giydirip sok bir ortama, bak bakalım herkes ilgileniyormu.


  • skatheist  (12.08.10 23:32:43) 
konu bin yıllara dayanır :)
senin bilincaltında bakmak var, onun da bakılmak. ha bu tam tersi olur muydu bilmiyorum.
sonucta sen ugrasıyorsan kız da ugrasıyor. kusanı mı yok yemekten sonra, spor yapanı mı yok, olesiye sevdigi seyi kilo almamam lazım diye yemeyen mi yok. var oglu var.
e sen de terlicen, cunku ben gaslıyem dicen. sac ekicen falan filan.
ayrıca her kıza da bakmamak lazım (dış gorunus olarak diyorum yanlıs anlasılmasın), disturbedün de dedigi gibi güzele bakacan, kapacan sevabı.
not: erkegim ve kızlara bakmak guzel bir sey.
  • hubble  (12.08.10 23:49:54) 
ayıptır söylemesi geçen bir kız gördüm mini etek giymiş midem bulandı. kızın bir bacağı benim belim kadar. refleks olarak baktım -reflekse gel o ayrı konu- selülitli selülitli kusacaktım oraya. kız dikkatimi çekmeyi başardı ama pek iyi olmadı bence çekmeseydi daha iyiydi. anlıycaan her kıza yakışmıyor mini etek ama bunu anlamıyorlar.


  • ayiadam  (13.08.10 01:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.