Giriş
(5)

isveç oturum izni & çıkış harcı

hsyn
güzide bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarka isveç'te 1 yıl süreli oturum iznim var. yurt dışına çıkarken harç ödemek zorunda mıyım? "aramaya inan" demeyin, aradım fekat bulamadım. tack.
güzide bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarka isveç'te 1 yıl süreli oturum iznim var. yurt dışına çıkarken harç ödemek zorunda mıyım? "aramaya inan" demeyin, aradım fekat bulamadım.

tack.
0
hsyn
(10.08.10)
ya bir kereye mahsus ödüyorsun - yani tr'ye gidip geldiğin diğer zamanlar ödemiyorsun- ya da ödemiyorsun bildiğim, emin olamadığım kadarıyla :)
0
everyone looks so good from here
(10.08.10)
15 tl diye biliyorum. pazartesi bizzat tecrübe edeceğim :)
0
cinsi kisi
(10.08.10)
@cinsi kisi

ben de 19unda gideceğim. vardıktan sonra buraya ekleyebilir misin tecrübeni :)
0
🌸hsyn
(10.08.10)
oturum izniniz varsa ödemiyorsunuz.
0
neverending nightmare
(10.08.10)
@hsyn, bende de 5 aylık uppehållstillstånd var. unutmazsam buraya bir güncelleme yazarım :)
0
cinsi kisi
(10.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.