[]

Bay Ev Arkadaşı - İstanbul, Kuyubaşı

Miraba!

Sevdiceğimin ev arkadaşı evden çıkacağı için eylül, en geç ekime kadar acil ev arkadaşı arıyoruz.

Kendisi erkek kişisi, sigara kullanmaz, alkol kullanır, 22 yaşında, Erdekli, Marmara üni 5. Sınıfta, şimdilik Fiba 2010 organizasyon komitesinde çalışıyor, bilgisayarcı, evi devamlı temiz tutan uyumlu hoş sohbet şeker gibi bi çocuk. Tam ev arkadaşlık. Valla.

Ev Kuyubaşı’nda Marmara üniversitesi Göztepe kampüsüne, Migros’a, Dia’ya ve otobüs duraklarına 5dk yürüyerek. 5dkda metrobüse 10dka Kadıköy’e inebiliyorsunuz otobüs ya da minibüsle. Kira, faturalar, internet ıvır zıvır toplam 450-500 civarı bir masrafı var (2 kişi olursa bu kadar, 3 kişi olursa daha az olur kişi başı tabi..). 3 odası var, 1 tane salon benzeri bi yer var.. mutfak banyo falan gayet güzel ve temiz. Gelecek kişi ya da kişilerin kişisel eşyalarını toplayıp gelmeleri yeterli, evde herşey var. Kablolu tivi bile var.

Gelecek kişinin yaş fark etmez. Öğrenci ya da çalışan olması da fark etmez. Erkek olması lazım bi.

Bi arkadaşıyla eve çıkmak isteyen de ilgilenebilir. 3 oda 1 salon ev sonuçta, at bile koşturursunuz valla..

İletişim için huseyine@tbf.org.tr ya da sözlükten ben..

(1 ay sonra bütün masraflar çocuğun başına kalıcak, e hazıra da dağ dayanmaz. Acil bulmamız lazım. Biraz yukarıda kalsa çok şukela olur. Teşekkür ederim..)

 
Bende o taraflarda bir ev arkadaşı arıyordum.. size mesaj attım özelden.. arkadaşınız yada siz benimle irtibata geçerse sevinirim..


  • Tamerking  (11.08.10 00:03:37) 
bi iş durumumdan ötürü istanbul'a gidebilirim. makine mühendisiyim. kesin bişey yok ama irtibata geçsek iyi olur.


  • ritz  (11.08.10 14:41:10) 
az önce ev arkadaşı diye ilan bıraktım.. avrupa yakası olsaymış süpermiş :(


  • hilhan  (11.08.10 16:51:34) 
Ben de oralardan ev bakıyorum. Hala bulamadıysa görüşmek isterim kendisiyle.


  • betos  (13.05.14 18:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.