[]

Sahibinden.com'dan bigisayar almaca

486dx seven değerli dostlar,
Masaüstü şöyle hem oyun oynayabilceğim hem de diğer klasik işleri halledebileceğim bir bilgisayar almaya karar verdim. Tabi uzun süredir teknolojiden uzak kalmış biri olarak pek haberim yok yeni gelişmelerden, o yüzden dün yaptığım araştırmada şu bilgisayarların fiytları uygunmuş gibi geldi bana. Tabii bu bilgisayalara bu kadar verme bak şu var, ya da şunu al gibisindenn her türlü önerinizde pek şukela olacaktır.

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 
yahu bu bilgisayarların fiyatı uygun geliyosa sana ben satayım benim makinanın kasasını sana.

intel E5200 dual core 2,5 ghz 2mb cache
2 gb ram
256 mb 256 bit ati radeon x1800gto ekran kartı(o ilanlarda gördüklerinden çok farklı değildir performansı)
500 gb hdd

şaka bir yana, yukarıdaki özelliklerde bir bilgisayarım var ve ederi en fazla 350-400 lira, böyle bir makine alıp yanına da bir lcd monitör alırsın. çok istersen 2 gb ram takviye edersin 64 bit bir işletim sistemi kuracaksan.

yani demem o ki yukarıdaki linklerde verdiğin makinelerin değeri en fazla 600 - 700 lira. bu tipler tuttuğunu hüptürmek istiyorlar kanımca veya bunları biri hüptürmüş, acısını başkasından çıkarmak istiyorlar. bir tanesi sadece kasa 300 TL diyor, "ulan server mı kurdun da sadece kasaya 300 TL verdin?" diyesi geliyor insanın.

sen sen ol, o makineleri alma. o fiyata aynı özelliklerde sıfır laptop var, gerisini sen düşün. bu arada donanımhaber forumlarına bak forum.donanimhaber.com'dan. orada iyi fiyata bulursun pc. tabi elden alışveriş yapmak kaydıyla. başka bir şey bulursan yine fikir veririm bilgisayar mühendisi olarak.
  • uckac  (10.08.10 12:30:15 ~ 12:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.