[]

Konu hasta yavru kedi, çok acil yardım lazım, acil derken DERHAL. tam şu anda.

az önce bağır bağır bağıran bi kediyi eve aldım. parmak hariç avuç içim kadar gözleri yeni açılmış. poposunda sanki hemoroid gibi bir çıkıntı var, kıpkırmızı. ve boyuna göre devasa bi çıkıntı bu. haliyle acıdan hiçbişey yeyip içemiyor, doğru düzgün ayakta bile duramıyor. ve inanılmaz bir şiddetle bağırıyor. NE YAPAYIM BUNA?

yıllardır sayısız kedi besledim tedavi ettim. tam olarak şu an şu saatte çaresizim. yardım edin.

ankara batıkentteyim. arabam yok. daha kötüsü veterinere verecek param da yok ama onu bi şekilde buluruz belki. her türlü yardıma da açığım ama lütfen çabuk.

bu saatte online moderatör varsa, şu iş hallolana kadar yukarda kalıverse keşke.

 
ilginçmiş gerçekten. emin değilim, fikir yürütüyorum yalnızca:

şöyle bir şey var, yavru kediler kendi kendilerine işeyemezler. anneleri yalayarak işetir öğrenene kadar. bu yüzden de annesinden çok küçükken ayrılmış kediler şeylerine ıslak pamuk sürülerek işetilirler. belki bununla ilgili bir şeydir diyorum. ama emin olamakla birlikte, uzak bir ihtimal gibi görünüyor, yine de bir dene istersen.

bu sırada ben de düşüneyim biraz daha, aklıma bir şey gelirse yazarım gene.
  • su sebeple  (10.08.10 00:38:54) 
şöyle benzer bir vaka buldum:

www.kedilerimiz.com

bir de şöyle bir şey yazıyor şurda: www.kedimveben.com


(Anüse ılık suya batırılmış pamukla masaj yapılması ve vazelinle kremlenmesinin rahatlatıcı etkisi olabilir. Ayrıca katı beslenme yerine daha sulu beslenmede tuvalete çıkmayı kolaylaştıracaktır.)

ama bu da yetişkin kedilerden bahsediyor, bilemedim.
  • su sebeple  (10.08.10 00:55:13) 
batıkenti hiç bilmiyorum ama bana kolay gelebileceğim bi yer tarif ederseniz belki gelip veterinere goturebilirim kediyi?


  • likeinme  (10.08.10 00:56:43) 
veterinere goturcek daha likeinme, yolda sanirim.


  • pyro clustic flow  (10.08.10 01:22:39) 
likeinme az önce geldi ve veterinere götürmek üzere kediyi teslim aldı.

teşekkürler herkese.
  • robin crusoe  (10.08.10 02:35:35) 
helal olsun valla likeinme, ne diyim :)


  • arnatuile  (10.08.10 03:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.