[]

Bankamatik sahte para verir mi?

İşbankası bankamatiğinden çektiğim 20 ytl ile alış veriş yapmak istediğimde sahte olduğu dolayısıyla kabul edilmedi. Seri numarasıyla sorgulama yaptırdım böyle bir kayıt yok deniyor. Bankamatiğin bağlı bulunduğu şubeye söyledim Böyle bişey mümkün değil deniyor.Bankamatik sahte para vermezmiş kesinlikle. Ne yapmam lazım?




 
teorik olarak mümkün olmaması lazım tabi ki ama personelin başına kalmasından korkarak araya kakalamış olma ihtimali var.


  • eksi daglarinin aslani  (23.11.07 15:20:35) 
böyle bir olay duymuştum bir arkadaşın başına gelmiş.
muhtemelen farketmemişlerdir ya da başımıza kalmasın diye aradan yollayıvermişlerdir.
bu da 20ytl (ya da 20 milyon ytl) idi.
  • can see  (23.11.07 15:47:03) 
şikayet dilekçesi yazmam gerekiyormuş bankaya.bu dilekçenin tam olarak nasıl yazıldığını bilen var mı acaba.

durumumu anlatan bişeyi yazdım artık. fakslamam lazım onla uğraşıyorum şu an.
  • nihilanth  (23.11.07 15:51:01) 
Yine de şubeye şikâyette bulunun derim.


  • late viper  (23.11.07 16:07:18) 
verir, ama bunu banka hayatta kabul etmez neyseki 100 ytl değilmiş. basımıza geldi aynı bankadan.


  • sourlemonade  (23.11.07 19:17:52) 
sanal banka magdurlari vardi bir ara siteleri vardi ama kapanmis anladigim kadari ile. yahoo grouplari da var ve senin durumuna benzer bir dolu arkadasin ibret dolu hikayesi var. bana bir seferinde makine 600 milyon lira eksik verdi parayi. ispatlayamadik. elimizde patladi. o yüzden allah kolaylik versin derim ben.


  • atmacaged  (23.11.07 20:35:50) 
mumkundur, hıc bı makıne %100 sahte grantisi vermıyor. iş tl ye gelince daha da dusuyor bu oran. cunki piyasadaki sahte para kontrol eden makıneler $ ve € konusunda optimize edilmisler. kalpazanın kalitesi o artık. durum budur.


  • bryan fury  (23.11.07 22:59:41) 
direkt yazıyorum diğerlerini okumadan. hayatta vermez..sonuçta personelin eline sahte para geçince onu imha eder fekat gözden kaçırmışlardır, aa yanlışlık olmuş da diyemezler sonuçta.


  • nesfit  (24.11.07 11:05:14) 
bundan 3 sene önce beşiktaş garanti bankası'nda bizzat karşılaştığım hadise. 40 ytl çekmiştim. 20'liklerden biri sahteydi. akabinde verdiğim büfe farketti. haftasonu geç bir saat olduğu için hemen müdahale edemeim. pazartesi bankaya götürdüğümde, banka şubesi kabul etmedi. fevrileştiğimle kaldım desem yeridir. keza beşiktaş garanti bankası başka genel olarak fena bir banka olduğu için, buna da çok fazla şaşırdığım söylenemez. kısacası nasıl olduysa benim o parayı banka şubesinden çekip çekmediğimi kanıtlayamadılar "seri numaraları kayıtlı tutmuyorlar" deyip kendimi kandırmayı seçtim.


  • yedek ruh  (24.11.07 23:31:28) 
verir, banka çalışanları sahte para yedikleri zaman direk bankamatiğe koyar o parayı.. artık kime denk gelirse


  • thefirstfbli  (24.11.07 23:47:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.