[]

saçım düzken dalgalı oldu

30 yaşına geliyorum nerdeyse, bu yaşa kadar ne yapılırsa yapılsın küçücük bir dalgacık bile tutmayan saçım basbayağı dalgalı oldu.
1.neden olur bu?
2.başka kimsenin başına geldi?
3.kıvırcığa doğru gider mi?

 
benim de eskiden saçım düzdü bi ara dalgalı oldu sonra kıvırcık oldu. şimdi tekrar dalgalı olma yolunda ilerliyor. nemden midir nedir..


  • devils trill  (09.08.10 04:34:17) 
1. Tam bilinmiyormuş
2. Gelmiş: www.npr.org
3. Gidebilirmiş
  • sourlemonade  (09.08.10 07:20:43) 
saçınızı katlı kestirmiş olabilir misiniz?


  • sisljem  (09.08.10 08:32:55) 
Nemden, sudan, sampuandan olabilir.


  • Ms._mystery  (09.08.10 09:59:07) 
1- kaynak gösteremeyecek olmama rağmen, insanın hayatı boyunca saç tipinin pek çok kez değişebildiğini okumuştum bir yerlerde.
2- ben. liseye giderken baya kıvırcıktı, sonra dalgalandı, şimdi gene kıvırcığa doğru gidiyorum sanki.
3- gidebilü, ama çok düz saçın kıpkıvırcık olması biraz zor yani, en fazla dalgalı olur gibi.
  • demirlisomya  (09.08.10 11:17:15) 
saçım yıllardır aynı, nerdeyse hiç kestirmem. doğduğumdan beri aynı şehirde yaşıyorum, aşağı yukarı da aynı şampuanları kullanıyorum


  • hayali arkadaş  (09.08.10 17:24:16) 
saçının boyu ve kesimi ile alakalı olabilir belki?
misal benim saçım normalde düz iken, uzadıkça dalgalanmaya başlıyor.

  • vampir akrep  (09.08.10 20:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.