[]

What to eat? Where to get?

Selam son mohikanlar!

Tarih : 20 Eylül
Çıkış : Ankara
Bölge :Ankara-Hatay-Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Diyarbakır-Ankara
Süre : 4-7 Gün
Seçenek 1: 4 kafa lise ya da üniversite arkadaşı, lpgli Ford Fusion
Seçenek 2: Uçakla Hatay, otobüsle diger mevkiler, Diyarbakırda uçakla Ankara


Sizce + öneriler ve teşekkürler canlarım!!

 
gaziantep için (git: 158768)

hatay merkezde pek bir şey yok.büyük bir park, asi nehri, şık restoranlar falan(ya da biz mi gezmesini bilmedik?)iskenderuna gidin

şanlıurfada balıklı gölü görmeden dönmeyin.

arabayla gelecekseniz de bir kapadokya yapın bence.
güzergah ters geldi bana
bence ankara-konya-adana-mersin-antep-urfa olmalı:)
araç lpgli diye otopark sıkıntısı çekebilirsiniz ama dogu gezilerinde araba olmalı bence.
  • voodoo 007  (08.08.10 22:53:51 ~ 22:54:02) 
lahmacun seviyorsanız diyarbakır'da buket lahmacun'a gidin mutlaka. burası ofiste. balıkçılarbaşı'na giderken onur ocakbaşı var, diğer yemekler için.


  • tolstoyevski  (08.08.10 22:54:30) 
ben mideye calisayim:)
antep te kahvaltida carsida katmer, ogle yemeginde imam cagdas,
hatayda kral kunefeden kunefe
mardinde kebabci RIDO
olada maras a da giderseniz yasar pastenesinden dondurmayida unutmayin:)
hadi afiyet olsun.
  • ra s al ghul  (08.08.10 22:55:16) 
@ Vodoo 007 Güzergahı değiştirebiliriz.
Kapadokyayı gezmiştik.
@ tolstoyevski eyvallah, notumu aldım!
  • salahaddin  (08.08.10 22:57:56) 
@ra s al ghul
Harikasın!! Kral Künefe de ben yemiştim :) Mükemmel gerçekten, arkadaşlarım da tatsa iyi olur vallahi !
notunu aldım eyvallah!
  • salahaddin  (08.08.10 23:00:04) 
(git: 47134)

bu duyurunun cevaplarından birisi urfa için herşeyi içeriyor...
  • thunder thunder thunder thundercats  (09.08.10 01:13:35) 
bu sıcakta o bölgeye arabasız girmeyin,çok ararsınız.
yalnız Hatay'a uçakla gidip tura ordan başlayıp diğer vilayetlere devam etmek daha mantıklı, çünkü araçla Hatay'a Adana'dan 200 km girip aynı yolu geri çıkmak zorunda kalacaksınız.
Hatay'da İskenderuna gidin, Hasan Baba'da Türkiye'de yiyebileceğiniz en iyi iskenderlerden birini yiyebilirsiniz,ya da Arsuz yoluna çıkın(sorun insanlar yardımcı olur) Sahil restoran, Şirinyer restoran sıralamasında balık lokantaları vardır.10 numaradır.
Doyunca Petek pastanesi'ni bulunşehir merkezine döndünüz tabi.(aynı şekilde sorun ) künefenizi yiyin, arabanızı parkedin, sahili turlayın.Teysir'de (sorunuz) biranızı için.
Antakya'da direk Harbiye'ye çıkın.Girişinde Kervan restoran,sonunda Kule restoran vardır.Mezelerin hepsinden tadın, tavuk ızgara yiyin.Şehir merkezine inin.Kral künefe'de künefenizi yiyin.
Antakya şehir merkezini gezin.Ara mahallelere girin.bir sokak üzerinde cami'nin, singagog'un ve kilise'nin birarada bulunduğunu tecrübe edin.

Tarih 20 eylülse sorun yok.hava güzel olur.yine de alışık değilseniz terletir.ankara'dan çıkacaksanız araba rahat olur.en fazla 8 saatte iskenderun'da olursunuz.kalacak yer ararsanız iskenderun öğretmen evi idealdir.(ekonomik olması ve konumu açısından)otel isterseniz de bir sürü otel var şehir merkezinde.

İskenderun'a giderken Dörtyol'a bi selam çakın.
  • halauykusuz  (09.08.10 16:36:23 ~ 16:44:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.