[]

Mini Klima Nedir?

Sözlükte bir entry'de gördüm. Ankara'da Gimsa'da 60 liraya satılıyor falan yazmış, mesaj attım arkadaşa. Ona da bir arkadaşı söylemiş. Kendisi gidip bakıcakmış falan.

İnternette araştırdım bulamadım. Benim tahminime göre arkadaşın bahsettiği şu klima gibi olan ısıtıcılardan bu alet ama yok soğutuyormış falan dedi.

Var mıdır böyle bir şey?

 
vardır.


  • yam'  (08.08.10 22:38:08) 
mobil klimalar var bi de. isterseniz onlara bakın bi de ama 400 500 tl den başlıyor.


  • flexin  (08.08.10 23:29:47) 
260 tlye mobil klima vardı darty'de.


  • terp  (09.08.10 00:03:28) 
bu tip klimalar arkasından sıcak havayı atar. dolayısı ile öyle odada çalışsın serinleyeyim demek için klimanın arkasına bir hortum takıyorsunuz ve onu cama veriyorsunuz. o hortum tabi klimayla beraber veriliyor. bilginiz olsun.


  • kisa  (09.08.10 08:23:46) 
bi de "dış ünitesiz klima" diye satılan ama vantilatörden bozma gudik bir alet var. aha şu entry'de (bkz: #9797602) mucit kardeşlermizin yaptığının seri üretilmişi. aynı mantıkla çalışanı.


  • kibritsuyu  (09.08.10 10:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.