[]

body cilerden tavsiye

mekik sehpası almak istiyorum. ancak ayarlanabilir olsun istiyorum yani hem 90 derece olsun hem de 120 dereceye kadar falan yatsın istiyorum. hb de şunu buldum
www.hepsiburada.com
türevleri de mevcut. kullananlar tavsiye ettikleri modeli yazarsa sevinirim.
not: dumbell la da çalışacağım için ayarlanabilir olması önemli.

 
linkteki sehpa aşağı eğimli. görebildiğim kadarıyla 90 derece yani tam düz hale gelmiyor. ayrıca sırt konulan yeri de bombeli gibi duruyor. aşağı eğimli sehpa ile yapacağınız göğüs hareketleri, alt göğüsü çalıştırır.

şuna bakmanızı önereceğim


www.hepsiburada.com



hem 90 derece, hem aşağı eğimli (3 açı demiş, yukarıya eğim de veriliyor diye düşünüyorum ama emin değilim)

bununla, göğsün daha fazla bölgesini çalıştırırsınız. bir de uyarım olacak, şimdi bu tip aletlerde açıyı 1 cm çapında çivi gibi bir şeylerle tutturuyorsunuz. ilk verdiğiniz linkteki resme zoomla bakın, ayak kısmında 3 tane üst üste siyah noktalar var, işte açı oraya sıkıştırılan vida gibi zımbırtılarla ayarlanıyor. dambılla çalışacağım demişsiniz, ağırlıkları artırmaya başladığınızda o vidaların ne kadar dayanacağını bilemem. ağır çalışırsanız kırılabilirler.



vida şöyle bir şey,

img198.imageshack.us

mekik sehpası da bu (halı otantik)

img831.imageshack.us
  • marcelorios  (08.08.10 22:47:35 ~ 22:54:31) 
@marcelorios
eyvallah çok sağolun. sizin mekik sehpanız o hepsiburada linkini verdiğinizden mi acaba?

  • rentts  (08.08.10 22:56:41) 
bendeki bu.

www.tvshop.com.tr
  • marcelorios  (08.08.10 23:02:23) 
hee ondan bende de vardı attım=) benim boy biraz uzunca olduğu için pek sığamadım kendisine.


  • rentts  (08.08.10 23:12:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.