[]

AC-130, WWII tarihini degistirmeye yetermiydi??

Biraz once arkadaslarla Er Ryan'i kurtardik da bi daha. Izlerken aklima geldi, acaba Almanlar bir sekilde simdiki ac-130 teknolojisine sahip olsalardi savasi lehlerine degistirebilirlermiydi? Ya da ne bileyim Ssaldiri helikoperi teknolojisini falan yetistirebilmis olsalardi mesela. Yoksa sadece savasin sona ermesini mi erteleyebilirlerdi.




 
ac 180 gibi güçlü ama saldırıya açık bir uçakları olsaydı, yine onlardaki 88'lik uçak savarlar eşdeğerinde bir uçaksavar topu ile sinek gibi düşerlerdi. Bu ac'ler tamam şöyle güçlü böyle öldürücü de, anca ıraklı anca afganlı militanlar üstüne. Kapsamlı ve gerçek (üç beş militana değil, nizami bir orduya karşı) bir savaşta sen onları yüzeye bu kadar yakından ağır ağır uçursan ya :) Mürettebat kıçı kırık Stinger uçak savar roketinden bile tırsar hale gelir o koşullarda. Tamam adamların da onları karşı savunmaları var da nereye kadar?


  • jesterdvine  (08.08.10 20:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.