[]

kabız kedi

arkadaşım, sokakta yağmurdan ıslanmış halde 5 günlük iki yavru kedi bulmuş. belediyeyi aramış arkadaşım bir tane anne var sahiplenirse sahiplenir yoksa ölürler sorumluluk kabul etmeyiz demişler. yazık laaan. şimdi onlar bir yer bulana kadar bakıyor ama hiç kaka yapmamışlar; şişmişler hatta? sulandırılmış inek sütüyle beslemişler bi de? normal bi durum mu bu?




 
onların veterinere götürülmesi lazım. özel süt tozuyla mama verirler. kabızlık için ilaç verirler. 5 günlük kedi, hasta annesini emmemiş, kaka yapmamış... veterinere gitmezse pek şansı yok..


  • santalagos  (08.08.10 00:06:31) 
göbegine asagi dogru masaj yapması lazım biraz islatip.


  • kayranin kedisi  (08.08.10 00:06:33) 
eskişehirde bu saatte veteriner var mıdır?


  • sarper361  (08.08.10 00:10:50) 
Soru: merhaba, çalışma saatleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap: saat 09:00 -20:30 arası kliniğimiz acık. ancak diğer saatlerdede telefonla ulaşabilirseniz 15 dakika sonra hizmet verebiliriz.

(sss'de oyle demisler)

www.yildizveteriner.com

(bkz: giyf)
  • fader  (08.08.10 00:20:53) 
hafifçe masaj yap göbeğine, kediler genelde karnını yalar yavruların, sen de o ayarda yap. laktozsuz süt bulabilirlerse daha iyi, yoksa sulandırılmış inek sütü iyidir. biberon veya şırıngayla :)


  • groove salad  (08.08.10 07:13:09) 
yavru kediler boşaltımlarını kendileri yapamazlar sen bir bez al eline hayvanın rectum(popo) ve mesanesine dokun o zaman yaparlar


  • enteresan  (08.08.10 14:29:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.