[]

Renault Clio 1.2, 16V ye lpg takılır mı?

Selamlar. Araç kullanmayı seven, ve işimden dolayı her gün en azından 50-60 km yol yapmak durumunda olan biriyim. benim sorum şu ki 25 bin km de olan 2004 model 1.2 16V clio hb me lpg montajı yaptırayım mı? kullananlar ve lpg ile ilgili bilgisi olanlar lütfen bildiklerini aktarsın. daha önceleri 1986 model bir renault'um vardı brc marka lpg' li çok güzel giderdi. sizce clio'dan da verim alabilir miyim?

şehir içi olduğundan çok hız yapan biri değilim.


 
dayım da 1,2 palio weekend var. lpg taktırdı daha çok yakmaya başladı. sonuçta aracın ağırlığı - motor gücü - sabit hızla gidilen yol gibi(şehir içind dur kalk küçük motor lpg de fazla yaktırır gibi) değişkenleri hesaba katarsan 1,2 motor lpg için optimum çözüm değil bence. gerek olduğunu zannetmiyorum.


bu ara aracı satmayı düşünürsen haberim olsun swh
  • afchiki  (07.08.10 14:32:25) 
aslında bir ara düşündüm ama kilometresi çok düşük olduğundan vazgeçtim. araç annemindi tabi bana gelince bir anda yol yapmaya başladı canavar.

izmirdeysen görüşelim bakarsın bir ticaret olabilir swh

ha bu arada kilometrede 23 kuruş yakıyor benzinde

bir de palio kaç model, 8 valf mi? motorun valfi etkiliyor diye duymuştum ben...
  • nictir git  (07.08.10 14:40:33) 
evet 8 valf. bu ara sen baya yüksek devirde kullanıyorsun herhalde 23 kuruş çok yakıyor yaw.

neyse eeee kaç lira istiyosun bakalım? anakradayım ben anlaşırsak alır gelirim. araba temizse
  • afchiki  (07.08.10 14:52:32) 
valla kardeş elimize toplu bir para geçecek bu ay sonunda. arabayı o paranın gelip gelmeme olasılığına göre satabilirim. arabaya gelince, arabam temiz ama arka tampon değişik park halinde kaza yapılmasından dolayı. o yüzden sana kesin bir fiyat söylemeyim. sen araştır bak araba güzel. bende ev ile bir konuşayım para gelecekse eğer elimize satabilirim niye olmasın. zira aklımda megane var...

neyse ben sana bir şekilde haber vereceğim.

23 kuruş şehir içi bu arada. şehir dışında 20 lere iner. belki de daha az. zaten clio eğer 1.2 ise 90 ı geçmek çok yakmaya neden oluyor.

görüşmek dileğiyle. lpg'ye yatkın olsa satmayı düşünmem bile de...
  • nictir git  (07.08.10 14:59:39) 
sadece arka tampon değişik olsun sıkıntı çıkmaz sadece tampon ise ve başka yerinde boya badana yok ise


  • afchiki  (07.08.10 15:10:11) 
abi tampon değişik benim bildiğim. yine sana akşam herbişeyini sorar, tam şu anda kaç km de olduğundan fotoğrafına, ne zaman bakım yapıldığından yağ durumuna ve kafamdaki fiyata kadar her şeyi özel mesaj vasıtası ile iletirim.

hatta sen bana mesaj ile mailini at daha iyi olur. görüşmek üzere.
  • nictir git  (07.08.10 15:27:12) 
ben 2 sene once clio 1.6'ya taktirdim. lpg'deyken verim artiyor, performans dusuyor fakat 1.6 oldugu icin pek farkedilmiyor. 1.2 essege donmesin?


  • camilo  (07.08.10 16:54:24 ~ 16:55:30) 
mundar edersin motoru. zaten 1.2 yeterince az yakıyor ama benzin fiyatları yüksek olduğuna ekonomik olmuyor. fakat lpg takıldığında da meydana çıkaracağı uyum ve performans düşüklüğü sorunlarıyla benzinle çalışırken ki halini mumla aratacak size haberiniz olsun.


  • icemanr  (08.08.10 14:40:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.