[]

Kont olayının özeti?

Ne lan bu, hangi başlığa girsem kont nick'li yazar hakkında bir şeyler görüyorum. Nick altı da coşmuş, tek tek okumaya üşeniyorum.

Özet geçiniz pls.


 
seninde oyle cv in olsa nick altın dolardı. adam ufak hıncal uluç her bi boktan çakıyor.


  • paudi  (06.08.10 17:20:26) 
olayları en başından alalım. bi web sayfası gördüm sadece...


  • black sabahat  (06.08.10 17:24:19) 
  • dambil  (06.08.10 17:28:38 ~ 07.08.10 21:45:32) 
Kont nickli suser Fatih Altaylı'ya destek olan birisinin ağzından bi entry yazıo başlık açıp. Bu entryde Sinan Bilmemkim diye bir isim ve numarası, adresi filan yazıyo. Maharetli ekşiciler de 2 günde herifin cv'sini, bilmem hangi sitede yazdığı yazıları filan bulup dalgaya almaya başlıyorlar. Bu abimiz oldukça ne oldum delisi ve didaktik biri.


  • eftalit  (06.08.10 17:30:37 ~ 17:31:09) 
peki bu kont hakkaten sinan mı? yoksa bu bağlantıdan bağımsız mı sürüyor artık olaylar?


  • loveinaflipbook  (06.08.10 17:35:50) 
Benim bildiğim Sinan'ım ya da değilim demedi. Zaten bi süre sonra da ortadan kayboldu. Yalnız adamın farklı nicklerle girdiği çeşitli sitelere nasıl ulaşıldı, o yazıları Sinan'ın yazdığı nerden çıkarıldı ben onu anlayamadım. Bi de Sinan'ı eleştirenlerin en az yarısının Sinan'dan daha megaloman olması ironik bence.


  • eftalit  (06.08.10 17:48:29) 
Adam cv'sini kendisi sözlüğe yazmış ve bu Fatih Altaylı'ya destek olan entryden çok önce yapılmış. Şimdi silmiş tabii. Hatta ben düzeltilmişini gördüm ve düzeltmeden önce Creche of Turk Telekom falan vardı zannediyorum. Yani kimse, adam hakkında bir şey bulup gelmedi. Malzeme hazırdı zaten...

Wikipedia'ya eklediklerini de meraklı birkaç kullanıcı, bahsettiği sayfalardaki düzeltme geçmişinden buldular.
  • sheba and the albino girls  (06.08.10 17:55:20) 
kısaca açıklayacak olursam ;

mühendislik konusunda avrupa'nın en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmuş. kendisini seçilmiş insan olarak görüyor ve bu ülkede yaşayan diğer insanları da hakaretle olmasa da bol bol aşağılıyor. ben şu okulu bitirdim, sizin beyninizdeki (şair burada bütün ülke vatandaşlarına sesleniyor) kıvrım kadar başarılarım var diyor. her 2 entry'den 1 tanesi bu şekilde.
daha sonra bu arkadaş bir kitap çıkartmış ve kitabı amazon.com'da satışta. gelip forumda "baaaak ben kitap yazdım ve amazon'da satışta" diye entry'ler dizdi fakat para karşılığında kitap basan ve yayınlatan tonlarca yayınevi var. bir de dillere destan bir cv'si var arkadaşın. cv'de 3 yaşında gittiği kreşi bile yazmış. kreşin ismini de havalı olsun diye değiştirmiş.

buraya yazılacak onlarca vukuatı var fakat kısaca özetleyecek olursam ; sözlüğü bir basamak olarak kullanarak meşhur olmak isterken, sözlük yazarları tarafından rezil edilen bir üye.
  • dender  (11.08.10 21:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.