[]

Yurt dışından ürün alma olayı

www.guitarcenter.com dan bir şey satın almak istiyorum. İş bankası kredi kartımı kullanırsam ürünü yurt dışından aldığım için ek ücret kesilir mi. Adres olarak Amerikadaki arkadaşımın kaldığı adresi vericem oraya gidecek ürün. gümrük, shipping olayı falan olmayacak.




 
ekstra para yok, hatta bazen hesapladığımdan az kesiliyor (kur farkı tabii)


  • hopkins  (06.08.10 13:53:18) 
Kendi cevabımı kendim vereyim bari.

Yurt Dışı işlemler

Yurt dışında gerçekleştirilen harcamalar VISA Premier kredi kartlarımız için $ veya Euro olarak,VISA Klasik Yurt Dışı kredi kartlarımız için $ olarak, VISA Klasik Yurt İçi-Yurt Dışı ve MasterCard kredi kartlarımız için ise işleme ait borç kaydının Bankamıza geldiği anda geçerli olan Bankamız Gişe Döviz Satış Kurundan TL'ye çevrilerek hesabınıza borç kaydedilmektedir. Diğer taraftan, kredi kartınızla yurt dışında gerçekleştirmiş olduğunuz işlemler, VISA /MasterCard kuruluşları tarafından Bankamıza $ cinsinden gönderilmektedir. $ dışındaki döviz cinsinden harcamalar için VISA kuruluşu tarafından kur dönüşümü yapıldığından, kredi kartınıza ayrıca %1 oranında kur dönüşüm ücreti yansıtılmaktadır.
  • trinitrotoluen  (06.08.10 13:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.