[]

internet radyosu dinlerken winamp şarkı isimlerini sürekli yenilesin

pek açıklayıcı i başlık olmadı anlatayım: şimdi benim sürekli deinlediğim 8 tane internet radyosu var. bildiğiniz üzere bu radyolardan birini dinlerken normal mp3 ten dinler gibi şarkının ismini gösteriyor, şarkı değişince isim de değişiyor. ama bu sadece ben o radyoyu dinlerken oluyor. ben dinlemediğim radyolarda da şarkı değişince playlistten görmek istiyorum.ya otomatik yenilensin yada hepsi için ortak bi yenileme tuşu olsun. mümkün mü?

umarım anlatabilmişimdir olmazsa biraz daha açıklayıcı yazabilim.


 
stream etmediğin sürece winamp o bilgileri alamaz o yayını yapan serverdan, dolayısı ile de şarkı isimleri güncel olarak değişemez.

ya bağlantını katledip ayrı ayrı winamplarda hepsini birden stream edip, sadece dinlemek istediğinin sesini açacaksın, ya da bilemiyorum:)
  • loveinaflipbook  (06.08.10 12:45:11) 
yok mu peki bi eklenti ben basınca 2sn filan hepsini stream etsin sonra dinlediğimden devam etsin tekrar?


  • cagdassalur  (06.08.10 12:54:12) 
eklenti olarak bilemiyorum da, şöle bişi deneyebilirsin:

sadece dinlemek istediğin streamleri at playliste, shuffle kapalı olsun, repeat de açık (playlist repeat modunda). sonra ilkini çalmaya başla, ardından B tuşuna basarak bi sonrakine geç, sonra tekrar B ile bi sonrakine, sonra bi sonrakine vs. vs.

bu şekilde listeyi tamamlayıp başa dönebilirsin. sonra da hangisini beğeniyorsan onda takılırsın.

ya da:

iki tane winamp aç, ikisine de aynı şekilde streamleri at, bi winampın sesini kapat. sesi açık olanla istediğin yayını dinle, sesi kapalı olanla da az önce anlattığım gibi dolaş B tuşu ile. böylece müziğin de kesilmemiş olur.
  • loveinaflipbook  (06.08.10 13:15:13) 
b tuşu çok güzel oldu şarkı kesiliyor ama tıkır tıkır geçiyorum hepsini bi defa yenileniyor hemen. teşekkürler.


  • cagdassalur  (06.08.10 14:35:00) 
flitermusic.net adresinde dinlediğiniz radyolar varsa eğer, onlarda o anda ne çaldığı sürekli güncelleniyor. birini dinlerken diğerlerine bakılabiliyor.


  • twang  (07.08.10 02:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.