[]

banka hesabı açmak ama para kaptırmamak

sevgili duyurgalar,

uzak diyarlardan (yurtiçi) bir miktar öyro transferi gerçekleşecek buradaki bir hesabıma ancak bunu minimum (sıfıra mümkün olduğunca yakın) masrafla halletmek istiyoruz. dün mesela garanti'ye gittim, "açarken 38 tl alırız, sonra da 6 ayda bir 6 € keseriz, acımayız" dediler.

hangi bankadan veya nasıl yaparsak bu işi en ucuzu olur? bi' olduruverin be abiler ablalar?

 
isbankasi'nda euro/dolar hesabim var, daha kurus kesmis degiller. acarken de para almadilar, hatta interaktif bankacilik ile kendim actim euro hesabini.


  • fdegir  (06.08.10 10:55:37) 
iş bankası +1 altın, döviz, TL hesaplarının hiç birine daha tek kuruş alınmadı 3 yıldır.


  • sozluknickmiverulan  (06.08.10 11:05:36) 
tekrar selamlar,

iş bankası'ndan bugün işlemimi gerçekleştirdim para gelir gelmez, herhangi bir kesinti olmadan tamamını alabildim. amma velakin gişedeki amcaya sordum, "merkez 6 ayda bir 6 € kesinti yapar" dedi. zira yarına kalsa kesilecekti sanırsam.

haberiniz olsun a dostlar. siz torpilliymişsiniz vesselam =)
  • supercalifragilisticexpialidocious  (09.08.10 16:39:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.