[]

İşyerinden Torrent Kullanabilmenin yolları

Çalıştığım yerde gayet hızlı süperinden bir internet bağlantımız var:) doğal olarak torrent programları engellenmiş durumda. Şimdi ben işyerine kendi laptobumu getirip bununla torrentten download yapmak istiyorum, bunu yapabilmem için izelemem gerek yol nedir nasıldır, ya da çözümün anlatıldığı bir siteye v.b beni yönlendirseniz bile yeterli olur.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.


 
kabloyu notebook'a tak
torrent programini ac
vs
  • erich  (05.08.10 11:38:08) 
engellenmese bile zaten torrentten indirebilmek için port açman gerekir. portlar açık değilse torrent işi direkt yatar. eğer açıksa torrent özelliği de olan get right'ı deneyebilirsin. belki onu engellememişlerdir.


  • atmosphere  (05.08.10 14:58:30) 
çalıştığın şirketin bilg işlemi iyi ise firewallda port kapatmak yerine paketlere göre engel koymuş da olabilirler. bu durumda tunneling servisleri var ama paralı, senin paketlerini http paketlerinin içine gömüp öle çıkarıyo dışarı, dolayısı ile de farkedilmiyo hiç. ama vereceğin para ordan indireceğin olaylara değer mi bilemiyorum.


  • loveinaflipbook  (05.08.10 16:10:48) 
bu engellemeler genelde porttan ziyade paketleri inceleyerek yapılan engellemelerdir (en azından odtü bilgi işlemde çalışan biri bana böyle anlatmıştı). adamlarda torrent paketinin tiz kellesi vurula diye emir varsa şansına küs derim
edit: refreshe inanın =/

  • argent dawn  (05.08.10 16:13:59 ~ 16:14:34) 
farkederlerse oyarlar.


  • ozdek  (05.08.10 16:16:41) 
@ozdek bizimki pek oyabileceleklerli yer değil, işin aslı üniversitede çalışıyorum gelip oyma gibi bir durum olmaz, ancak bilgi işlemdeki adamlar sağlam bir şekilde bu olayın önüne geçmiş olabilirler, sonuçta googledan torrent diye arama bile yapamıyorum, gereksiz bir sansür durumu hakim. neyse yarın laptop ile deneyeceğim söyledikleriniz teşekkürler.


  • bir zamanlar cocuktum  (05.08.10 16:18:46 ~ 16:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.