dax, wax markası. hani bütün pvc pencerelere pimapen deniyo, o hesap.
inan bana egos jöle değil. 1-2 saat dışarda gez saçı pişmaniyeye çeviriyor. ipek mipek onlara hiç bulaşma zaten. benim tavsiyem loreal'in studio fx serisi. sert olsun istiyosan ultimfix, doğal dursun istioysan invisifix. cücük kadar tüpe 12-14 ödüyosun ama saçını seviyosan her türlü değer.
wax/gum olayı için, bunların ıslak görünüm vereni de var mat olanları da. üstünde yazar zaten. çok daha da sağlamdır. öyle ürünler varki denize girsen bozulmuyo nerdeyse (öeh). ama saçı da skertici bir etkisi var tabi bunun, akşam yıkamadan yatmıyosun sakın, yoksa duşta suyun üstünde giden saçlarını izlersin, o iyi değil. vodvil idarelik bi markadır fiyat/kalite olarak, ama paraya kıymam diyosan osis'ten devam et.
her iki ürün için de en iyi sonuç, saç temiz, yıkanmış, yumuşak böle. tam kurumamış, hafif nemli hali. ama çok az nemli. o tam bi arası var, elini atınca serinlik geliyo hala tam kurumamış. heh o an veriyosun şeklini. cillop.
0