[]

WAX ne ki?

Selam apaçi gençliği,

Şimdi bi sürü türü var bunların.Kısaca saç şekillendirici ama jöleden falan ne farkı var bunların.DAX diye atrı bir marka mı var, yoksa DAX-WAX ayrı şeyler mi? Bi de bunlar acaip pahalı.10-15 TL arasında değişiyo.Egos,Hobby marka olanlar daha bi hesaplı.

Şimdi tiki gençliği; bana bunları açıklayabilecek var mı?

İyi bişeyse daha yeni kısacık kestirdiğim saçlarımda kullanacam.En ideal olan marka, tür vs... nedir?Bi öneride bulunuverin.Yazan elleriniz, okuyan gözleriniz dert görmesin...

 
dax-wax bunlar bir nevi markaların modeli diye biliyorum çok işim olmadı ama hepsi hemen hemen aynı yolun yolcusu.

al bak ben bunu kullanıyorum yıllardır..

www.parfummarketim.com

jöle gibi odun misali sert yapmaz ama şeklinide her türlü korur. en ideal kullanım şekli duştan sonra saçı kurutup (fön en iyisi) direk uygulamak. kirli saça gelmez.

hade tiki cemaatine hoşgeldin o da nasıl oluyorsa amk..
  • yrdm  (04.08.10 20:46:17) 
Yok daha tiki olamadım.Olamam da zaten.Ben öylesine ıslak bir görürntü açısında sormuştum.Jöle kötü duruyor hemde yağmurda güneçte dayanmıyor.Bunlar iyi bir çözüm gibi geldi o yüzden sordum.Egosu severim.Fiyatı da iyi o yüzden bi alıp denemek istiyorum kısmetse.Zaten saç da şekillenecek kadar uzun değil ama bi şeye benzesin hiç olmazsa....


  • Evocati  (04.08.10 22:57:23) 
dax, wax markası. hani bütün pvc pencerelere pimapen deniyo, o hesap.

inan bana egos jöle değil. 1-2 saat dışarda gez saçı pişmaniyeye çeviriyor. ipek mipek onlara hiç bulaşma zaten. benim tavsiyem loreal'in studio fx serisi. sert olsun istiyosan ultimfix, doğal dursun istioysan invisifix. cücük kadar tüpe 12-14 ödüyosun ama saçını seviyosan her türlü değer.

wax/gum olayı için, bunların ıslak görünüm vereni de var mat olanları da. üstünde yazar zaten. çok daha da sağlamdır. öyle ürünler varki denize girsen bozulmuyo nerdeyse (öeh). ama saçı da skertici bir etkisi var tabi bunun, akşam yıkamadan yatmıyosun sakın, yoksa duşta suyun üstünde giden saçlarını izlersin, o iyi değil. vodvil idarelik bi markadır fiyat/kalite olarak, ama paraya kıymam diyosan osis'ten devam et.

her iki ürün için de en iyi sonuç, saç temiz, yıkanmış, yumuşak böle. tam kurumamış, hafif nemli hali. ama çok az nemli. o tam bi arası var, elini atınca serinlik geliyo hala tam kurumamış. heh o an veriyosun şeklini. cillop.
  • celeron 300a  (05.08.10 00:52:40 ~ 00:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.