[]

ankara'dan istanbul'a

selamlar

ilerleyen günlerde gece yarısı otobüsüyle ankara'dan istanbul'a geçeceğim. hangi firmayla gideyim ve hangi otogar'da ineyim ki sabiha gökçen havaalanına geçişim kolay ve masrafsız olsun?


 
en yakını sanırım metronunki samandıra'da. ama metro tabii, bir kaç kere düşünmek gerek.


  • jameskeenan  (04.08.10 17:34:20) 
hangisi ile gelirsen gel taksime gel oradan havaşa bin 45 dk 1 saatte sg desin. her yarım saatte 1 otobüs var bunun dışında diğer tüm yollar bundan uzun sürecekir


  • lupelius  (04.08.10 18:47:03) 
pamukkaleyle gel. çünkü hangi firmayla geldiğin fark etmeyecek iniş yeri olarak. kimisi ataşehir kimisi kartal kimisi dudulluda duruyor. oradan taksiye binebilir ya da e5e çıkıp havalimanı otobüsünü bekleyebilirsin. pamukkale aralarındaki en konforlusu o yüzden söyledim.


  • birsoru  (04.08.10 19:11:28) 
ben kamil koç'un rahat hattıyla gidip, ataşehir'de inmiş ve ordan firmanın servislerine binmiştim. memnun kaldığımı belirtmek isterim.


  • kathy  (04.08.10 19:13:49) 
nilufer le geliyosun, ataşehir de indiriyo ordan servisle sabiha gokcen in içine kadar bırakıyolar. saatini oyle ayarl

havaşla falan uğraşma cok pahalı şerefsizler
  • rurouni  (04.08.10 19:23:59) 
nilüfer en iyisidir abi.


  • gebere jackson  (04.08.10 20:25:36) 
4 senedir senede 15 kez ankara istanbul yapmış birisi olarak kesinlikle nilüfer diyorum(.) nokta


  • molon labe  (04.08.10 20:27:26 ~ 20:27:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.