[]

blackberry vs. ekşisözlük

ayıptır söylemesi şirketten bir blackberry 8700g verdiler. biraz takoz ama güzel bir alet.

ama cehalet dizboyu.

1/ bu aletin internet explorer ından sözlüğe girmeye çalışınca şunu diyor:
"bu sayfada çerçeveler var. ilgilendiğiniz çerçeveyi seçin ve tıklatarak yüklenmesini sağlayın
sozbar sozindex sozmain"
ve dolayısıyla hangisine tıklarsam sadece onu görebiliyorum. normal olmamalı

2/ bu alete nasıl program yükleriz? kablo ile pc bağlantısı yapınca bana sadece ali ve alx uzantılı dosyaları atabileceğimi söylüyor, bunlar nereden bulunur? nokia symbian telefonlara ne güzel jar ve sis lerle herşeyi yüklüyorduk.

3/ resim ve melodi nasıl atılır? atılamama ihtimalini aklım almadı.

4/ biraz google ettim ama bulamadım, her türlü bilgi kırıntısı, forum, tutorial vs.. teklifi kabulümdür.

teşekkürler.

 
www.blackberry.com adresli web sayfasında bir pdf dokumani acilacak. o dokumanin 22.(pdf icin)(sayfalarda yazan numaralara bakarsaniz 18 oluyor) sayfasinin sag sutununda aradiginiz seyler hakkinda genel olarak bilgiler var gibi duruyor hatta durmuyor, var :)

tabii ona bakmissinizdir muhtemelen diyerek,
www.blackberryfreeware.com
www.blackberryfreaks.com
sonra parali olan tinyurl.com
ve bunlari telefona atmak icin kullanacaginiz yazilimi indireceginiz tinyurl.com adresleri var. umarim isinize yarar. yeni browser falan da var belki ilk sorununuza cozum olabilir.
  • dahicocuk  (21.11.07 20:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.