[]

psp pes2008

efendim bu pes 2008 nezaman çıkıyor bide ayrı başlık açmaya gerek yok burdan soruyum silent hill'da daha oyunun başı kapıya 'old egg' koyuyoruz ya sonra aynalı oda falan çıkıyor ordan sonra dönüp dolaşıp aynı yere gelıom napcaz?




 
ben baya aradim ama kesin bir bilgi bulamadim.
iso'su falan da yok nette, bekliyorum sabirsizliklan.

  • sourlemonade  (21.11.07 12:10:06) 
arkadaslarin sordugu psp versiyonu.
"Availability: This item will be released on January 31, 2008. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk."
amazon boyle diyor.
gamespot ise; "Release Date: Jan 24, 2008"
  • entrapmen  (21.11.07 17:26:52) 
Avrupa sürümü Kasım'da çıkacakmış: (www.eurogamer.net Ancak henüz takip ettiğim son derece gizli ve esaslı kaynaklar (yani hepimizin bildiği kaynaklar demek istiyorum), henüz oyunun yayımlanmamış olduğunu söylüyor.

Resmi sayfası şu: (www.konami.jp) Çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz QJ.net'in PSP Updates'inin haberine göre de (pspupdates.qj.net) 30 Kasım 2007'de Avrupa sürümünün yayımlanacağı duyuruluyor.

Ben de bekliyorum, ve hepinizi yenebilecek kudretteyim.

Edit: Silent Hill Origins'i henüz oturup oynamaya vaktim olmadı, onun için bir şey söyleyemeyeceğim ama bu tarz durumlarda GameFAQs'a danışmak en ferahı gibi. Mesela, şurada (www.gamefaqs.com) tam çözümü var.
  • ike  (21.11.07 17:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.