[]

Yeni bir iphone kullanıcısını bilgilendirmek isteyen hayırseverlere...

Arkadaşlar telefonum bozulduğu için yeni tel almak zorunda kaldım eskisini 2003 ten bu tarihe kadar kullandım.Yeni telefon olarakta iphone 3gs 16 gb aldım gelgelelim hiç kullanım hk hiç bişey bilmiyorum 6210 dan iphone geçince ufo gören köylü gibi oldum neyse madde madde sorularım olacak yardımcı olursanız memnun olurum.

1-Bu telefonda nasıl meşgule veriyorum anlamıyorum bazı aramalarda kabul ve meşgul çıkıyor bazılarında sadece cevapla çıkıyorum nasıl meşgule verebilirim?

2-i-tunes i yükledim ama evde ve iş yerinde pc kullanıyorum ben bi türlü eşleştiremiyorum itunes le iphonu kafayı yedidtiriyor ingilizcede yok tabi yokmudur bunun kolayı sadece tek pc demi iphone müzik felan atabilirim iş yerine gittiğimde bişeyler yaptım iphonun içindeki tüm müzikler silindi ama eşleşti.Ne yaptın diye sormayın bilmiyorum

3-ben bilgisayardaki bir resmi iphone nasıl atabilirim?

4-herhangi bir flimi iphone atabilir miyim?

5-apple storda ücretli uygulamalar var onların parası kredi kartıylamı ödeniyor yoksa faturayamı yansıyor?

6-4.01 de klasör oluşturabiliyomusuz ama nasıl?
şimdilik aklıma gelenler ama yenibir kullanıcı için bilgi vermek isteyenlerde yorum yazabilirler tüm yorumlar değerli benim için...

 
1-ustteki power tusuna 1 kere basarsan sessize 2 kere basarsan mesgule alir.. telefon kilitli deilse hem mesgul hem cevapla tusu cikar.. eger kilitliyse kilidi acar gibi telefonu acarsin..

2- iphone'u sadece tek bir library'yle eslestirebiliyorsun.. isyerindeki library farkli oldugundan eslestirme olayi yalan oluyor..

3-resimleri yine itunes'dan atabilirsin.. iphone'u bagladiginda itunes'da cikan simgesine tiklarsan yukaridaki menulerde muzik, apps, resimler vs. gorunuyor.. oradan gereken klasor'u ya da teker teker atmak istediklerini secip sync edersen telefonuna kopyalanir..

4-film, video vs icin gereken format mp4 ne yazik ki.. donusturen programlar var ama.. donusturdukten sonra 3. maddede oldugu gibi atabilirsin telefona..

5-kredi kartiyla odeniyor..

5-klasor olusturmak icin herhangi bir uygulamanin uzerine basili tutacaksin.. ve logolar titremeye baslayacak.. bu logolari hareket ettirebilir hale geldigini gosteriyor.. herhangi bir uygulamayi baska bir uygulamanin uzerine surukledigin zaman folder olusturmus olursun.. daha sonrakileri de yine ayni sekilde surukle birak mantigiyla ekleyebilirsin..

baska merak ettigin sey olursa da sor cekinme.. hayirli olsun bi de..
  • buzzlightyear  (03.08.10 22:09:35) 
  • kevin durant  (03.08.10 22:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.