[]

Firefox javascript form post sorunu

javascript te oluşturduğum form elementlerini innerhtml ile div içersine yazıyorum. form u post ettiğinde ie de görebiliyorum ama firefoxta görünmüyor.

bu sorun nasıl cozulur?


 
formu açıp kapadığınız yerlere bakın; bir tablonun trlerinin vs arasında ise tablonun dışına alıp deneyin.

hatta çok şey arasında ise; test için kendi başına form ve içine div, p ya da table koyup deneyin...

<form method="..." action="...">
<div id="divDynamicForm"></div>
</form>
  • silhouette  (03.08.10 19:13:46) 
zor çözülür herhalde. ben çözememiştim daha evvel. innerhtml yerine jquery .html() dene, olmadı jquery .post() ile submit et formu.

hiçbiri olmazsa şu olur. innerhtml ile yazdırdığın sabit ise, görünmez div ile baştan yazdır sayfaya, yazdırmak için de görünür kıl. değilse api.jquery.com bu kısımda epey kafa yoracaksın demek.
  • vi3e  (03.08.10 19:17:12) 
innerhtml ile yazmak yerine document.createElement("form"), document.createElement("input") ve appendChild'lar ile denediniz mi?


  • xanathar  (03.08.10 21:19:18) 
createElement ve appendChild da cok mantıklı gorunuyor. form tagını table dısına aldıgımda cozuldu. cok teşekkur ederim arkadaslar.


  • kasik yok ulan  (04.08.10 01:17:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.