[]

varmısın iddaaya ??

efendim yarına 4 maç arıyorum aklımda türkiye üst ingiltere 1 brezilya 1 olarak düşünüyorum bir maç daha lazım bide diğer maçlar nasıl tutar mı ?
not: ekşiduyuruda iddaa sorulmalımı pek sorulmuyo'da?



 
norveç varını yoğunu koyacağından o maç da üst biter bence.


  • vampyria  (20.11.07 19:05:28) 
Sevmiyorum pek böyle şans oyunlarını falan ama aklıma geleni söyleyeyim madem:

1-2 gün önce haberlerde söylüyordu, birkaç büyük takımın işini zora soktuğunu; yanılmıyorsam Fransa falan. Bu takımlara oynayın derim Vampyria'nın belirttiği mantıkla. Gerçi biraz riskli olabilir ama deneyebilirsiniz de.
  • colonizer  (20.11.07 20:10:14) 
almanya galler üst biter bence çok formda forvetleri almanyanın, podolski özellikle geçen maç çoştu. ayrıca böyle 4 maçlı bir kupon 2,38 veriyor.düşük gibi geldi bana.
g.kıbrıs-çek 2, türiye üst,ing hırvat X2, alm galler üst desen 6.02 gibi bi oran daha cazip. ben hırvatların ingiltereye pislik yapacağını düşünüyorum çifte şansa 2.05 gibi oran veriyor. iyi şanslar..

  • cymbaline  (20.11.07 20:27:16) 
handikaplara herkes küfrediyor ama çok süper oranları oluyor. mesela geçen cumartesi hollanda - lüksemburg macına 3 handikap vermişti canım iddaam. zaten derdi olmayan bildiğim kadarıyla deli gibi sakatları bulunan hollandanın 4 fark atmak gibi derdi olmayacağına göre göre lüksemburgdan 4.30 unuzu tertemiz alıyorsunuz kendileri 1-0 yenilselerde. aynı şekilde israil-rusya maçında da israile 7.00 vemişlerdi handikap olmasa da. sürprizsiz nerdeyse iddaa sayesinde banko olan maclar var bunlara dikkat edin derim.


  • luflee  (20.11.07 21:32:53) 
bu arada iddaa demişken ; facebookta şöyle bi application var :
apps.facebook.com

iddaayla alakaniz varsa sevilebilir.
  • maersk  (20.11.07 23:22:01) 
Avusturya - Tunus maçina 10 2.1 veya 2.90 oranı var çifte şanssız oynuyorum ne düşünüyosunuz? bide burda sormaya devam edelim mi yoksa fazla karıştırmayalımmı burayı iddaya?


  • imparatorolmayikolaymisandin  (20.11.07 23:37:15) 
kuzey irlanda ispanyayı yener 1e 9 veriyor..garanti maç :)
+israil kazanır 1.45 iyi

  • porsgemsheniark  (21.11.07 10:23:52) 
artık birisi el atsa ne güzel olurdu.
(bkz: eksi bahis)

  • eskimo  (21.11.07 13:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.