[]

istanbul'da üniversite öğrencilerine burs veren vakıflar/kuruluşlar? (önemli)

arkadaşlar bursa ihtiyacım var ve bu abartı olmazsa hayati düzeyde.

istanbul'da nerelere başvurmalıyım? burada sormamın amacı daha somut bilgiler alabilmek. internette listeler var ama onlardan birçoğuna başvurmak dahi gereksiz. hatta zaman ve masraf kaybı.

alternatif yerler arıyorum. mesela adanalılar derneği var, oralı öğrencilere veriyor gibi...

 
istanbul ticaret odası bu smout bir örnektir mesela

bir de nerelisin ki sen? büyük ihtimalle veriyorlardır memleketinin derneği.
  • baldur  (02.08.10 14:44:26) 
(bkz: çydd)


  • la traviata  (02.08.10 15:10:57) 
ito, koç, sabancı vs. birçok kurum veriyo ama dediğin gibi bunlar internette karşına ilk çıkan ve genelde bursu vermeden önce seni baya bi yoran kurumlar. hem onlarca belge yollaman gerekecek hem de büyük ihtimalle bursları ocak ayı civarı başlayacaktır. bunlara da başvurmayı unutma tabii ama öncelikle memleket derneklerine başvur. zaten hemen tamam derler, bi nüfus cüzdan fotokopisi isterler belki hemşeri olduğunu görme maksatlı, bi de okula kaydını yaptırdığına dair kayıt belgesini yollarsın, hemen başlar. 100-150 lirayı geçmez dernek başına alacağın para ama dediğim gibi hemen hemen garantidir, büyük vakıfların bursu -eğer öksüz veya yetim değilsen- piyango oynamak gibi.


  • hrskrs  (02.08.10 15:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.