[]

midi klavye önerisi

max 300 lira civarında ne önerirsiniz?

m-audio'nun şu modeli nasıl mesela?

www.m-audio.com

260 lira gibi bir fiyat bu alet için iyi midir, o paraya daha iyileri alınabilir mi?

 
merhaba şahsen m-audio nun klavye gurubunun alınması taraftarı değilim, prokeys88 e sahibim hammer action ve full piano klavye olmasına çok az kullanmama rağmen ilk aldığım haftadan beri tuşlar istanbulun 7 tepesi gibi yukarda-aşağıda duruyor.Aynı şekilde 88 tuş motif es 8 de kullandım ve yapmadığım bi üstünde tepinmemek kaldı ona rağmen motif hala taş gibiydi.
bu yüzden sana ikinci el cme uf serisi tavsiye ediyorum(cme=yamaha'nın oem i yan sanayisi çakması :P yamaha fabrikasında üretiliyo abi bunlar :P)

şaka değil yamaha= cme!
www.sahibinden.com

pasif masif ama demekki senin aradığın fiyat aralığındada bulunabiliniyormuş.saygılar.
  • killerbee  (02.08.10 12:45:41 ~ 12:48:24) 
anladım, tuşların çabuk deforme olması hoş değilmiş gerçekten, bu cme'yi araştırayım. çok teşekkürler bu arada


  • xenderoth  (02.08.10 14:53:34) 
hayatımın müzik konusundaki en büyük hatası cme yerine m-audio almaktır.hala içimde ukte kalmıştır bu alet.

bir çok enstruman kullandım çok özel aletler kullandım.çok değişik markalar kullandım ve şunu gördüm her markanın her ürünü iyi değil.
m-audionun monitörleri dehşetir mesela bx serisi ama klavyelerine yaklaşmam.
  • killerbee  (02.08.10 15:12:54) 
şimdi bu linkte attığım içinde yazılım ve program da dahil olan klavyeyi, alamanyadan 150 liraya alabiliyorum, ve buna kargosu falan da dahil. hani bu kadar ucuza bulmuşken de alınmayacak kadar mı "yok abi alma" denilesi bir alettir?


  • xenderoth  (02.08.10 16:29:48) 
çok kısa bir süre m-audio keystation 61 kullandım. Tuşesi cidden çok kötü. Ama bir arkadaşta CME var, arada gidip kullanırım. Çaldıkça insanın çalası geliyor.

CME, Edirol gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.
  • johan sebastian  (02.08.10 16:39:30) 
arkadaş burası türkiye yemişim yazılımını sanki albüm çıkartıp piyasaya süreceksin.
internetten çek çekebildiğin kadar 1000 dvd lik sample vst arşivi yapmışım bütün arkadaşlarım bana duacı :) ne yazlımından bahsediyosunki :)

  • killerbee  (02.08.10 17:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.