[]

tuhaf ufak yaratıklar ?!

Arkadaşlar merhaba, mutfağa böyle ufak ufak kelebek desem değil böcek desem değil tuhaf bişeyler geliyor, temiz tutmaya çalışıyorum ama geçen dolabın içinden bile çıktılar, salonda da oluyor aynı zamanda,öldürmek de istemiyorum, nasıl kurtulabilirim bunlardan?




 
güve olmasın? mutfakta bir şeyler bozulmuş olabilir, kavanozları falan bir kontrol edin, mercimek olur, pirinç olur vs.


  • leviathan  (31.07.10 22:34:38) 
bilemiyorum ki heralde olabilir sanırsam galiba ? peki nasıl kurtulucam bunlardan?


  • cy7  (31.07.10 22:54:05) 
Aaaaa valla bu soruyu ben de soracaktım.Onlar kesin kelebek değil. ve ben gördüğüm yerde gebertiyorum. bugün tüm mutfağı temizledik ama nerden çıktıkları belirsiz.
lanet olsun diye mutfakta ne varsa atacağım o olacak

  • berrak sudaki kırmızı balık  (31.07.10 23:01:41) 
güve gelmesin diye dolaplara naftalin koyarlar bir de at kestanesi konduğunu da gördüm fakat işe yarar mı bilmiyorum.


  • yuto  (01.08.10 02:21:04) 
bakliyat mamulleri eskiyince guvelenir, kurtlanir. mutfaktaki uzun soluklu yiyeceklerinizi cam kavanozda saklayin ve raflardaki yiyecekleri de yaz aylarinda kontrol edin, boceklenmis olabilir. naftaline ek olarak, mutfak icin yukardaki onlemleri alabilirsiniz.


  • pyro clustic flow  (01.08.10 08:34:24) 
öğrenci evi böceği onlar, normal evlerde standart olan temizlik prosedürleri, vay efendim gıda maddelerinin bozulma süreleri ve saklanma koşulları, çöplerin ideal toplanma ve atılma periyodu gibi şeylerin bilinmemesinden kaynaklanıyor. en azından benim hipotezim budur.


  • dekila olmeka  (01.08.10 12:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.